'Altın Rehber TV Yılın EN’leri... GERİ SAYIM BAŞLADI!..

'Altın Rehber TV Yılın EN’leri... GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Bu sene bir ilki başlatarak Altın Rehber Tv, Türkiye’nin önde gelen firma ve işadamlarının yanı sıra siyaset, magazin ve sanat dünyasından birçok seçkin kişilerin katılacağı “Altın Rehber Tv Yılın EN’leri“ ödül gecesi düzenliyor.

Ödül gecesine; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar ile milletvekilleri Didem Engin, Mahmut Tanal, Arzu Erdem'in yanı sıra sanat camiasından Serdar Ortaç, Ayhan Aşan, Orhan Ölmez, Tayfun Duygulu, Berk Gürman, Burak King, Ata Çağlayan, Nilay Dorsa, Çilem Duman, ayrıca Youtube fenomenleri Kafalar, Müzik Direktörü İrsel Çivit, magazin dünyasından magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez, yazar Can Aydoğmuş, Esra Erdal,  Astrolog Olgu Ilgın katılacak ve ödül alacaklar...

Etkileyici dans Showlarıyla, Ejder Habbal, DJ performansıyla Murat Yağcıoğlu‘nun eşlik edeceği gecede birçok sanatçı sahne alacak. 

Tamay Kılıç ve Ata Çağlayan’ın sunuculuğunu üstlendiği Altın Rehber TV Yılın EN’leri Ödül Gecesi, En İyi Digital Radyo Platformu Karnaval.com ve Beşiktaş Belediyesi katkılarıyla, Akatlar Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Cuma akşamı 18:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.