ALTININ USTALARINDAN, ÇIRAKLARA ÖĞÜTLER!..

ALTININ USTALARINDAN, ÇIRAKLARA ÖĞÜTLER!..

Kuyumculuk sektörünün duayenleri ve sektöre yön veren usta isimler “Ustasından Çırağına Nasihatler” panelinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi (İKBU) Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen ve farklı sektör temsilcilerinin yer aldığı panel, temsilcilerin bilgi ve birikimlerini öğrencilere aktarmaları, bununla birlikte öğrencilerin de konusunda uzman kişilerin deneyimlerinden faydalanarak eğitim süreçlerine katkıda bulunmaları amacıyla düzenlendi.

Üniversitenin Fatma Altınbaş Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, İKBU Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve İKBU Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Zeynep Banu Dalaman’ın açılış konuşmalarıyla başladı. İKBU Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Bölüm Başkanı Elanur Güner ile İKBU İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatoş Altınbaş Sarıgül’ün moderatörlüğünü yaptıkları panelin konuşmacıları; TOBB Türkiye Kuyumculuk Sanayi Meclisi Başkanı İmam Altınbaş, İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Norayr İşler, İMMİB Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Karatoprak, İstanbul Sanayi Odası Demirdışı Metaller ve Mücevher Sanayi Meclis Üyesi İlyas Gençoğlu, İstanbul Ticaret Odası Kuyumcu Komitesi Başkanı Erhan Hoşhanlı ve Kuyumcukent İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.