AMATÖR AHÇILAR YARIŞTI; PROFESYONELLER DEĞERLENDİRDİ!..

AMATÖR AHÇILAR YARIŞTI; PROFESYONELLER DEĞERLENDİRDİ!..

Taksim Elite World Hotel sponsorluğunda 118 E Lions Yönetim çevresi ve Lises Vakfı’nın ortaklaşa Hünerli hanımların yarıştığı yemek yarışması Okan Karacan sunuculuğunda gerçekleşti.

Kıyasıya rekabetin olduğu yarışta lezzetlerin sunumları da göz kamaştırdı. Türkiye’nin ünlü şeflerinin ve lezzet üstatlarının yer aldığı yarışma jürisi lezzetler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Yarışma ‘da hünerli eller kıyasıya rekabet ederken,  Lises Vakfı Başkanı Aysan Şakar, ‘’yıllardır böyle lezzet dolu etkinlikler yaparız’’ her yıl yarışmaya katılım sayısında artış sağlıyoruz dedi’’ Yarışma koordinatörü Özcan Hakcan ise, ‘’Usta şeflere sunum yapmak yarışmacılarımızı oldukça heyecanlandırdı dedi’’

Başarılı organizasyonun jüri masasında Türkiye’nin usta şefleri ve yemek kitabı yazarlarından, Gurme şef Haldun Tuzel, Executive şef İsmail Ay, Executive şef Zeki Kara, Executive şef Ahmet Karaman, Yemek yazarı - şef Özlem Mekik, Executive şef Ersin Avşar, Executive şef Mithat Yalçınkaya, Executive şef Fırat Siriş, Öğretim üyesi Prof. Ayfer Özmen, Manken ve yemek kitabı yazarı Gizem Özdilli ve MAGAZİNKOLİK.COM Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Nurcan Sabur yer aldı.

Hamurişi, tatlı, zeytinyağlı ve ana yemek adlı 4 ana dalda yarışan yarışmacıların ödülleri ise, Öztiryakiler’den  tencere ve tava, Agrotalya’dan mısır ve pancar, Gondol Plastik’den mutfak gereçleri ve tekstil ürünleri idi. Dereceye giren yarışmacılara madalyaları takdim edilerek yarışma sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.