Angelina Jolie- Brad Pitt...MAHKEMEDEN ÖNCE,İSTANBUL'DA AYRILIYORLAR!

Angelina Jolie- Brad Pitt...MAHKEMEDEN ÖNCE,İSTANBUL'DA AYRILIYORLAR!

Aralık ayında açılacak olan Madame Tussauds İstanbul’da figürleri yer alacak Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma haberi, Madame Tussauds İstanbul’un da planlarını değiştirdi.

Kısa bir süre sonra kapılarını ziyaretçilere açacak olan ve son hazırlıkların tamamlandığı merkezde ünlüler için yeni yerleşim planı hazırlanıyor.

 İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera binasında açılış için son hazırlıklarını sürdüren Madame Tussauds İstanbul’un figür koleksiyonunda dünyanın en ünlü ve en sevilen çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt de bulunuyor.

 Karakterlerin kişiliklerine ve eserlerine uygun arka planlarda sergileneceği merkezde çift olarak yer almaları planlanan Pitt ve Jolie, magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen ayrılık haberlerinin ardından farklı bir konseptle kamuoyuna sunulacak.

İki yıldızın yeni düzenlemenin ardından hangi ünlülerle yan yana yer alacağı ise merak konusu…

Madame Tussauds Londra, iki gün önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamayla iki starın 2013 yılında yapılan ve yan yana duran balmumu figürlerini ayrı yerlere aldığını duyurmuştu.

Açıklamada, “Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma işlemlerine başladıklarına ilişkin haberler üzerine, çiftin merkezimizde yer alan balmumu figürlerini ayırdığımızı teyit ederiz” denildi.

Yeni düzenlemede Angelina Jolie’ye Nicole Kidman eşlik ederken, Brad Pitt ise birçok filmde birlikte rol aldığı Morgan Freeman’ın yanında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.