Angelina Jolie - Brad Pitt... ZEHİR ZEMBEREK BOŞANMA DOSYASI!

Angelina Jolie - Brad Pitt... ZEHİR ZEMBEREK BOŞANMA DOSYASI!

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma haberinin duyulmasının ardından mahkemeye sunulan boşanma dosyasından sayfalar basına yansıdı.

Pitt’le iki yılı evli olmak üzere 12 yıldır birlikte olan Jolie’nin, eşinden boşanmak için pazartesi günü dilekçe verdiği öğrenildi.

KARARI 1 HAFTA ÖNCE ALMIŞLAR

Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Boşanma kararını bir hafta önce aldılar”dedi. Angelina Jolie’nin mahkemeye dosya sunduğunu söyleyen kaynak, Jolie için hala Pitt’in hayatının aşkı olduğunu ve kararın kalbine ağır geldiğini söyledi. Kaynak, Jolie için “Şu anda önceliği çocukları” dedi.

GEREKÇE ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK

Mahkemeye boşanma dosyasını sunan 41 yaşındaki aktrisin, boşanmak için “şiddetli geçimsizliği” gerekçe gösterdiği öğrenildi. Avukat Laura Wasser imzalı dilekçelerde çocukların velayetinin de Jolie’de kalması istendi. Jolie, 52 yaşındaki aktörün altı çocuğuna muamelesinden memnun değildi ancak yine de Pitt’e çocukları görüş hakkı verilmesini istiyor.

Jolie ve Pitt çiftinin boşanma dilekçesi ortaya çıktı

Alınan bilgiye göre ünlü aktör de çocuklarına odaklanmış durumda ve People dergisine yaptığı açıklamada, “Bu durumdan dolayı çok üzgünüm ama şu anda çocuklarımızın iyiliği önemli” dedi. Pitt ayrıca, “Basından bu zor zamanlarda onlara hak ettikleri mesafeyi koymalarını rica ediyorum” dedi.

DAHA YENİ YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAMIŞLARDI

Dergiye konuşan bir kaynak, boşanmanın büyük bir şok olduğunu söyleyerek, “Onlar bu yıl epey ayrı zaman geçirdiler, ama bu yine de şaşırtıcı. Daha yeni evlilik yıldönümlerini kutlamışlardı” şeklinde konuştu. Çifte yakın kaynaklara göre Jolie, 15 Eylül’de boşanmaya karar verdi, ancak Brad Pitt son olarak görüldüğü 9 Eylül tarihinde parmağında alyansını taşıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.