Angelina Jolie... PİŞİRDİ, YEDİ, ÇOCUKLARINA DA YEMESİNİ ÖĞRETİ!

Angelina Jolie... PİŞİRDİ, YEDİ, ÇOCUKLARINA DA YEMESİNİ ÖĞRETİ!

Evlat edindiği çocuklarından ikisi Kamboçyalı olan Agelina Jolie, Kamboçya'nın yerel lezzetlerinden birini kameralar karşısında pişirdi ve hem kendisi yedi hem de çocuklarına yedirdi.

Şu sıralar yönetmenliğini üstlendiği filmi First They Killed My Father'ın ilk gösterimi için Kamboçya'da bulunan Jolie, yine gündemin ilk sıralarında. Brad Pitt ile ayrılık sürecinde yaşadıklarını anlatan Jolie, bu kez de çocukları için pişirdiği örümcek kızartması ile konuşuluyor. Angelina Jolie üstelik oturup örümcekleri afiyetle yedi, yedirdi.

Jolie, Kamboçya'nın yerel lezzetlerinden birini kameralar karşısında pişirdi ve hem kendisi yedi hem de çocuklarına yedirdi.

Bir TV kanalı için ocak başına geçen Jolie, pişirilip yenilen bir örümcek cinsini tavada kavurdu.

Çocuklarına nasıl örümceği nasıl yemeleri gerektiğinide anlattı.Ve tabi ki önce kendisi yedi.

 

Angelina Jolie, ülkenin yaşadığı iç savaş yıllarında da insanların hayatta kalabilmek için bu tür beslenme yöntemleri geliştirdiğini de sözlerine ekledi.

Bu yemeği ilk deneyen de büyük kızı Shiloh oldu. Kızına nasıl yemesi gerektiğini anlatan Jolie, daha sonra pişirdiği örümceklerden birini de kendisi yedi.

angelinajolie_aile.jpg

Öte yandan filmin galasına katılan çocukları Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10), Knox ile Vivienne (8) damgasını vurmuştu. Angelina Jolie'nin Brad Pitt'ten olan ilk çocuğu Shiloh'un takım elbiseli hali büyük dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.