Arada... GALADA PUNK TARZI!

Arada... GALADA PUNK TARZI!

Burak Deniz ve Büşra Develi’nin rol aldığı Arada filmi, 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı Vadistanbul AVM’de bulunan Cinemaximum’da gerçekleşen galasıyla izleyiciyle buluştu

Başarılı oyuncu Burak Deniz ve ekranların yeni yıldızlarından Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı, yazar ve yönetmen koltuğunda Mu Tunç’un oturduğu Arada filminin galası, 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı Vadistanbul AVM’degerçekleştirildi.

Sanat ve cemiyet dünyasından Deniz Akkaya, Müge Boz, Esin Moralıoğlu, Merve Çağıran, Ayşe Tolga gibi pek çok ünlü ismin katıldığı gala gecesi renkli dakikalara sahne oldu.

İŞTE GALA GECESİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

 

Giyim kodu punk rock olan geceye katılan misafirler tarzlarıyla dikkat çekti. Film gösterimi sonunda salonda büyük alkış sesleri yükseldi.

Mu Tunç, kendi yönettiği filmi yine kendi aile hikayesinden yola çıkarak ve gerçek olaylardan esinlenerek kaleme aldı.

Film doksanlı yıllarda İstanbul’da punk müzik yapan bir gencin, sevgilisiyle birlikte Kaliforniya’ya gitmek için her şeyi göze aldığı bir geceyi anlatıyor.

Filmde Burak Deniz ve Büşra Develi’ye; Eriş Akman, Deniz Celiloğlu, Selim Bayraktar, Ceren Moray, Seda Akman ve Yüksel Ünal eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.