ARKADAŞIM YİNE ÇOK GÜLDÜRECEK!

ARKADAŞIM YİNE ÇOK GÜLDÜRECEK!

Tolga Çevik’in çok sevilen gösterisi TOLGSHOW’un 13 Ocak Cumartesi akşamı FOX’ta yayınlanacak üçüncü ve kahkaha dolu bölümünün konuğu Çağla Şıkel oldu.

 

‘Arkadaşım’ karakteri olarak sahneye çıkan Tolga Çevik’in Şıkel ile gerçekleştirdiği  ‘benzersiz talk show’unun ardından gizemli yönetmen, ikilinin oyun oynamasını istedi.

‘Arkadaşım’, bir düğünde beğendiği kızı canlandıran Çağla Şıkel’i dansa kaldırdı. Ancak Arkadaşım’ın unuttuğu bir şey vardı; Şıkel eski bir balerin, profesyonel bir dansçıydı...

 ‘SARP BOZKURT’ SÜRPRİZİ!

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ise ‘Arkadaşım’, 20 yıllık evli ve fakat eşini balayına çıkaramamış bir aile babasını canlandırdı.

Olayları turizm şirketinin operatörü ile çözmek isteyen Arkadaşım’ın karşısına, izleyenlerin yakından tanıdığı  Sarp Bozkurt çıkarak sürpriz yaptı.   

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un üçüncü bölümü 13 Ocak Cumartesi saat 23.30’da FOX’ta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.