Arkadaşlar İyidir... BU AKŞAM SHOW TV'DE BAŞLIYOR!

Arkadaşlar İyidir... BU AKŞAM SHOW TV'DE BAŞLIYOR!

“Arkadaşlar İyidir”, üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerinin, çatışmaların, aşklarının, dostluklarının, heyecanlarının çarpıcı bir dille anlatıldığı 1. bölümüyle 28 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV’de

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un paylaştığı "Arkadaşlar İyidir"in güçlü oyuncu kadrosunda, Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar, Pınar Çağlar Gençtürk, Numan Çakır, Ali Rıza Kubilay, Devrim Özder Akın, Ülkü Hilal Çiftçi ve usta oyuncu Ahmet Mekin yer alıyor.

 “Arkadaşlar İyidir”in ilk bölümünde;

Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır.

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır.

Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar.

Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar.

Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir.

Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.