Arkadaşlar İyidir...EREN'İN ÖFKESİ DİNECEK Mİ?

Arkadaşlar İyidir...EREN'İN ÖFKESİ DİNECEK Mİ?

“Arkadaşlar İyidir”, üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerinin, yaşadıkları çatışmaların, aşklarının, dostluklarının, heyecanlarının çarpıcı bir dille anlatıldığı 9. bölümüyle 23 Ekim Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV’de

“Arkadaşlar İyidir”in 9. bölümünde;

Gizem’in Berke tarafından alıkonulduğunu öğrenen Eren çok sinirlenir. Berke, Gizem’i bırakmak için bazı şartlar öne sürer. Eren polise gitmeyip bu şartları yerine getirirse, Gizem’e hiçbir şey olmayacak ve bir süre sonra serbest bırakılacaktır.

Eren, bu şartları kabul eder ve Gizem’i kurtarmak için harekete geçer. Arda ve Yunus da onu bu süreçte yalnız bırakmaz. Merve, Leyla’nın ısrarıyla bir canlı yayına çıkar ve Leyla’yı bilerek rezil eder.

Leyla bunu Merve’nin yanına bırakmayacaktır. Seda, ailesini bir arada tutabilmek için hiçbir şey yapamayacağının farkındadır ama yine de elinden geleni yapmaya çalışır.

Yunus, Şeyma’nın İzmir’den gelişine şaşırır. Şeyma her şeyi öğrenmiş, Yunus’un yanında olmak için gelmiştir. Eren, Berke’nin isteklerini yerine getirdiğinde, Gizem’in çoktan serbest kaldığını öğrenir.

Eren, Gizem’i kurtarmaya çalışırken Gizem de Eren’in başına bir şey gelmesini engellemek için Berke’nin ondan istediği bir şeyi yapmıştır. Eren, bunun ne olduğunu öğrenince çok öfkelenir ve Berke’den bunun öcünü almaya karar verir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.