Asena Dere... YENİ YAŞINA MUHTEŞEM KUTLAMA!

Asena Dere... YENİ YAŞINA MUHTEŞEM KUTLAMA!

7 Ekim'de işadamı Hasan Dere ile dünyaevine giren Asena Dere yeni yaşını yakın dostları ve arkadaşları ile Etiler My Cabaret'te kutladı.

 

Sadece yakın çevresinin bulunduğu bu çok özel partide doğum günüyle ilgili ‘’Bu benim en güzel doğum günüm çünkü sevdiğim adam yanımda’’ dedi.

Evli olarak ilk doğum gününü kutladığı için heyecanlı olduğunu belirten Asena eşinin aldığı doğum günü hediyesi için ‘’O zaten bana en güzel hediye’’ diyerek eşine övgüler yağdırdı.

Bu sezon By Şebo imzası ile Utku Uysal ve Madam Coco'nun sahne alacağı Etiler My Cabaret'te yeni yaşına yakın dostları ve eşi Hasan Dere ile giren Asena'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Asena'yı bu mutlu gününde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı; Rol aldığı tiyatronun sahipleri Serdar Savtekin ve Mehmet Çepni ile Ayhan Aşan, eski meslektaşı Sibel Barış, Ahmet Selçuk İlkan, Hamiyet, Ayşe Ekiz ve Bülent Serttaş da orada bulunanlar arasındaydı...

Ayrıca Asena'nın modacısı Jadore'nin sahipleri Nezahat ve Orhan Kayışkan da doğum gününde  bulundular... Medya dünyasından da, Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Genel Yayın Koordinatörü Esin Sabur, Can Tanrıyar ve Salih Keçeçi doğum gününe katılanlar arasındaydı....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.