Asena… YOLUNA KIRMIZI HALI DÖŞEDİLER…

Asena… YOLUNA KIRMIZI HALI DÖŞEDİLER…

Geçtiğimiz gün ünlü dansöz Asena Belçika - Genk'de bulunan Anatolia Restoranda sahne aldı.

Bir turne kapsamında gerçekleşen organizasyonda Asena bir ilki gerçekleştirdi.,

Mekan sahibi aynı zamanda kendisi de sanatçı olan Hakan Duman Anatolia açıldığı günden bu güne kadar hiç podyum kurulmamıştı burada Asena bir ilki gerçekleştirdi ve bizlerinde çok hoşuna gitti.Çok yoğun bir günde Asenayı ağırlamak bizim için bir şerefti.

ASENA SAHNEYE KIRMIZI HALI EŞLİĞİNDE ÇIKTI...

Ünlü dansöz Asena sahneye çıkarken kendisine özel serilen kırmızı halı eşliğinde sahneye çıktı. Sahnede yaklaşık 1 saat kalan Asena davetlileri adeta kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Dans sonrası Hakan Duman tarafından büyük bir gül buketi ile ödüllendirilirken  Asena ise şu sözlerle sahneden ayrıldı...

"Evet klasiktir ama alkışlar ile yaşıyoruz. Ben bunu burada bir kez daha  yaşadım alkışlarınız hiç susmadı çok güzel bir duygu evet sahneye çıktığımızda birisi gülmez ise birisi itici bakarsa direk modumuz düşer sahnede bizim meslek nankör bir meslektir ve zor bir meslektir.

Aslında derler ki ne yapıyor işte iki kıvırıyor iki göbek atıyor alıyor parayı diyorlar,aslında öyle değil o parayı alıyor dedikleri kısmında ne kadar yanımızda çalışanın olduğunu ve sigortalarının olduğunu kaç kişiye ekmek verdiğimizi bilmiyorlar belki bilmek istemiyorlar.Ama şuna inanın bugün beni o kadar mutlu ettiniz ki insanın bazen bunları duymaya ihtiyacı oluyor çünkü ben yalnız bir kadınım bilirsiniz Aralık ayında Annemi kaybettim hayattaki nefes almak oydu benim için ama sonra bütün sevenlerim sizler gibi sevenlerim dedi ki sen gerekeni en güzel şekilde yaptın onu en güzel şekilde uğurladın ama artık sen seni sevenler için bir şeyler yapmalısın artık devam etmelisin hayata küsme dediler.

Ben de küsmedim sizler beni buraya misafir ettiniz çok güzel bir mekanda sahne aldım diyorum ki benim ayağım uğurludur gökten yağsın yerden toplasın Hakan bey sizlerde işlerinizde hayatınızda aşkınız'da öyle olun inşallah diyorum.

Ben diyorum ki her insanın bir alıcısı vardır beni herkes sevmek beğenmek zorunda değildir tabi'ki bu benim içinde geçerli bende sevmek ve beğenmek zorunda değilim ama sanıyorum'ki küçüklükten de olsa hepinizin kalbinde bir Asena olarak  Dansöz Asena değilde Asena çık olarak yerleştiğini umuyorum

ama öbür türlü hiçbir şekilde haddim değil Dünyada milyonlarca güzel dans edenler var Türkiye'de de var hepsine sonsuz saygı duyuyorum ve ekmeklerini Allah benimkinden çok milyon kez daha fazlasını onlara versin diliyorum.

KENDİ HALİNDE ÇIRPINAN BİR İNSANIM

Ben kendi çapımda kendi dünyasında kendi tarzını yaratan çırpınan bir insanım ne olur sizde beni böyle kabul edin sevene de teşekkür ediyorum sevmeyenede teşekkür ediyorum.

Belçika insanları çok daha farklıymış daha sıcaksınız  ben Almanya büyüme olduğum için biraz düşündüm ama gerçekten sizin sıcaklığınız bam başka" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.