Aşk Laftan Anlamaz... HAYAT BÜYÜK YALANI MURAT'A AÇIKLAYABİLECEK Mİ?

Aşk Laftan Anlamaz... HAYAT BÜYÜK YALANI MURAT'A AÇIKLAYABİLECEK Mİ?

“Aşk Laftan Anlamaz”, kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu 16. bölümüyle 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV’de!

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 16. bölümünde;

Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır.

Geriye tek şey kalmıştır artık. Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir?

Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa  yürümektedirler. Önlerine Haşmet dede dikilene kadar…

METİN AKPINAR "AŞK LAFTAN ANLAMAZ"DA!

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen "Aşk Laftan Anlamaz"ın güçlü kadrosuna, usta oyuncu Metin Akpınar katıldı. Akpınar, "Aşk Laftan Anlamaz"ın 26 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 16. bölümünden itibaren "Haşmet" karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği "Aşk Laftan Anlamaz", kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.

LAZ DEDE GELİYOR!

"Aşk Laftan Anlamaz"a Hayat'ın dedesi "Haşmet" olarak katılan usta oyuncu Metin Akpınar dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden itibaren Hayat'ın dedesini canlandıracak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.