Aşk ve Gurur... ZEYNEP, MURAT'IN EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL EDER!

Aşk ve Gurur... ZEYNEP, MURAT'IN EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL EDER!

“Aşk ve Gurur”, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan 3. bölümüyle 19 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV’de...

“Aşk ve Gurur”un 3. bölümünde;

Murat, annesi ve Şevval arasındaki bağı anlamaya çalışmaktadır. Ancak ikili arasındaki sırrın ne olduğunu bir türlü keşfedemez. Zeynep, Gülnaz’ın ölümüyle iyice içine kapanan Murat’ın evlilik teklifini kabul eder.

Bir yandan da Kenan'la aralarındaki büyük çekime karşı koymaya çalışmaktadır. Bu durum Kenan'la Zeynep'in arasının gerilmesine neden olur.

Şevval, Kenan’ın daha önce annesine ait olan evi almış olmasından rahatsızdır. Kenan’ı kontrol altında tutabilmek için zaten en büyük hissedarı olduğu şirkette çalışmaya geri döner.

Amacı Kenan’ı şirketten ve hayatından uzaklaştırıp büyük sırrını garanti altına almaktır. Kadir babasıyla arasındaki iplerin iyice gerilmesi nedeniyle evi terk eder.

Diğer yandan Kadir ve Türkan artık birbirlerine olan duygularına hakim olmakta iyice zorlanmaktadır.

Elif, kendi bölümünden Mert adında bir gençle tanışır. Mert Elif’e olan ilgisini gizlemez. Ancak Mert'in Elif'e olan hisleri karşılıksızdır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.