Aşkım Kapışmak... "GÜZELLİĞİ ARAYA ARAYA, GÜZELİ UNUTTUK"!..

Aşkım Kapışmak... "GÜZELLİĞİ ARAYA ARAYA, GÜZELİ UNUTTUK"!..

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Ankara'da sevenleriyle bir araya geldi.

Kişisel gelişim ve romantik kitapların ünlü yazarı Kapışmak, Sevgililer Günü öncesi buluştuğu hayranlarının sorularını da cevaplarken önemli açıklamalarda bulundu.

Ankamaal’un “Fenomenlerle Takibe Takip” sloganıyla Şubat ayı boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerde ikinci konuk Aşkım Kapışmak oldu.

Verdiği kişisel gelişim eğitimleri ve yazdığı birçok kitapla hayranları tarafından büyük beğeni toplayan ünlü yazar ve davranış bilimleri uzmanı Kapışmak, Ankara’daki sevenlerine hem mutlu olmanın hem de kişisel gelişim unsurlarının tüyolarını verdi.

Kapışmak kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür ederek şunları söyledi:

“İnsanoğlu güzelliği ararken güzellik kavramını kaybetti. İnsanlar yaşadıkları kaygılardan dolayı güzel ve güzellik kavramlarının değerlini unutuyorlar.

Ancak unutmayalım ki hiçbir uzman hayatlarımızı değiştiremez. Her insan kendi hayatını kendisi değiştirir. Günlük yaşamınızda kendinize huzurlu dakikalar yaratın. Odaklananın ve bu sayede düşünün. İnsan fikir üretir ama düşünemez. Düşünün ve gülmeye çalışın. Bence tebessüm en değerli sadakadır.”

AVM içerisindeki özel set-up alanında gerçekleştirilen etkinlikte hayranları ile sohbet eden ünlü yazar etkinliğin bitiminde son kitabı Üzümlü Kek’i de imzaladı ve sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.