Aslı Enver... İSTANBUL"LU GELİNDEN "TUTUNAMADIM" YORUMU!

Aslı Enver... İSTANBUL"LU GELİNDEN "TUTUNAMADIM" YORUMU!

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı “İstanbullu Gelin” 22 Eylül Cuma akşamı 2. Sezonuna başlıyor.

Prag’ta yeni bir başlangıç yapmaya çalışan Süreyya(Aslı Enver), yaralarını en iyi bildiği şeyle müzikle sarar. Faruk’tan(Özcan Deniz) köşe bucak kaçan  Süreyya, kendini tamamen işine verir.

Gündüzleri kafede çalışırken bir yandan da çeşitli organizasyonlarda müzik yapıp sahneye çıkar. Kendini bulma çabasında olan Süreyya, Prag sahnelerinde sevdiği şarkıları seslendirerek iyileşmeye çalışır.

Bir Türk gecesinde sahne alan genç kadın, “Tutunamadım” adlı parça ile dinleyenleri büyüler. Dinleyenler arasında hiç ummadığı biri daha vardır.

Geçtiğimiz sezonda pek çok sevilen parçayı başarı ile seslendiren güzel oyuncu Aslı Enver yeni sezonun ilk bölümünde  Sezen Aksu’ya ait Işın Karaca’nın dillerden uzun süre düşmeyen romantik şarkısı Tutunamadım’ı ile izleyici karşısına çıkacak.

Kalbi kırık genç kadın  her şeyi geride bırakıp Faruk’u affetmeye hazır mıdır? İstanbullu Gelin merak dolu yeni sezonu ile  Cuma akşamı Star TV'de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.