Aslı Tunç... "BELALI BİR SEVGİLİDİR ARDINDA BIRAKTIĞIM ŞEHİR" ADLI KİTABI RAFLARDA !..

Aslı Tunç... "BELALI BİR SEVGİLİDİR ARDINDA BIRAKTIĞIM ŞEHİR" ADLI KİTABI RAFLARDA !..

İş kadınlığı ve annelik rollerini üstlenirken, aynı zamanda hayallerinin peşinden koşarak ilk kitabı “Belalı Bir Sevgilidir Ardımda Bıraktığım Şehir” ‘i okuyucu ile buluşturan Aslı Tunç’un önsözü kitapla ilgili ilk ipuçlarını veriyor.

Epsilon Yayınevinden çıkan kitabı ile Edebiyat dünyasına hızlı bir giriş yapan Aslı Tunç’dan heyecan ve merak uyandıran, tavsiye edilecekler listesinde şimdiden ilk sıraya yerleşmiş harika bir kitap. Herkesin okurken keyifli bir yolculuğa çıkmış gibi hissedeceği ve bu yolculukta kendinden, yaşanmışlıklarından bir parça ile yüzleşeceği kesin.

Bazılarımız ardında bıraktığı belalı sevgili ile New York sokaklarında buluşacak, bazılarımız sırtını Galata Kulesine yaslayıp Orhan Veli ile birlikte İstanbul’u dinleyecek, bazılarımız ise Paris ve Roma arasındaki efsanevi çekişmeyi kim bilir hayatımızın hangi anında yaşadığımızı düşünüp gülümseyeceğiz.

Dünyanın farklı şehirlerinde, bambaşka kahramanlar yaratan yazarın kurguları çok başarılı. Hikayeler ve şehirlerin evliliği içten bir anlatımla okuyunun beğenisine sunulmuş. Üslup oldukça akıcı. Hatta kitap gibi değil de , yazar karşı koltukta oturmuş hikayeleri anlatıyor hissi veriyor.  Edebi kaygılar taşımadan, içtenlikle yazılmış merak uyandıran bir kitap. Kim bilir benim hikayem dünyanın hangi şehrinde gizli diye hızla çeviriyorsunuz sayfaları…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum