Asude Cemre... BİR ROCKER DOĞUYOR!

Asude Cemre... BİR ROCKER DOĞUYOR!

Asude Cemre, ilk single çalışması “Unutulurmuş”u, Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının klibi, Garaj Stüdyo ve NetD Youtube kanalında yayında…

Bir dönem “Türkiye'nin en genç sopranosu” olarak tanınan, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmış olan, katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasında sergilediği “ Diva Dance” performansıyla hafızalara kazınan Asude Cemre, ilk single çalışması “Unutulurmuş”u, Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının klibi, Garaj Stüdyo ve NetD Youtube kanalında yayında…

Kendine özgü bir müzik tarzına sahip bu çalışmanın prodüktörlüğünü yapan Cenk Eroğlu, kendi solo albümlerinin yanı sıra; Kip Winger, Steven Wilson, Pat Mastelotto, Richard Page, Reb Beach gibi, tüm dünyanın tanıdığı birçok müzisyenle çalışmış, ülkemizde ve  yurt dışında daha pek çok sanatçının albümüne aranjör, besteci ve prodüktör olarak imza atmış bir isim.

Asude Cemre’nin ilk single çalışması olan ‘Unutulurmuş’un söz, müzik ve aranjesi Cenk Eroğlu'na ait. Şarkının hazırlık aşamasında ayrıca, uzun yıllar Kayahan'ın aranjörlüğünü yapan Cenk Eroğlu'nun babası, müzisyen ve orkestra şefi Ümit Eroğlu, yazdığı yaylılarla şarkıya katkıda bulundu.

Şarkının klibi, Asude Cemre’nin hali hazırda öğrencisi olduğu Bilgi Üniversitesi'ndeki Santral Enerji Müzesi'nde çekildi ve klibin yönetmenliğini Barış Benice yaptı.

“Unutulurmuş” şarkısı çok yakında Muud, Fizy ve Apple Music platformlarındaki yerini alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.