Asuman Dabak... ÖRDEĞİNİ YANINDAN AYIRMIYOR!

Asuman Dabak... ÖRDEĞİNİ YANINDAN AYIRMIYOR!

Asuman Dabak, ilk bölümü 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek Ege’nin Hamsisi’nde, kendisini terk eden nişanlısının ismini verdiği Nuri isimli ‘ördeğini” gece gündüz yanından ayırmıyor…

İlk bölümü 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek olan Ege’nin Hamsisi, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar izleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek.

Sinema, tiyatro ve televizyonda canlandırdığı komedi rolleriyle büyük beğeni toplayan Asuman Dabak, Ege’nin Hamsisi’nde tuttuğunu koparan Karadenizli Fikret Gerginoğlu karakteriyle izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek.

Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin ismini verdiği ‘ördeğiyle’ dolaşan ve gece gündüz onu yanından ayırmayan Fikret, hem kardeşi Şevket ve ailesine hem de köy halkına kök söktürürken, Karadeniz şivesiyle yaptığı espriler ve hareketleriyle Türk televizyon izleyicisinin yeni gözdesi olacak.

Yediden yetmişe herkes, Fikret ve ördeği Nuri’nin maceralarını  Ege’nin Hamsisi’nde izlemek için TRT 1 ekranlarına kilitlenecek.

“Çekimler Bitince Karadeniz’den Ayrılamadık”

Yeşil ve mavinin buluştuğu  muhteşem Karadeniz yaylalarında çekilen bölümlerde,  kimi zaman kemençe ezgileriyle horon oynayan, kimi zamansa kardeşi Şevket’in (Uğur Çavuşoğlu)  yaptığı mıhlamayı iştahla yiyen Fikret Gerginoğlu karakterini çok sevdiğini belirten Asuman Dabak, “Ege’nin Hamsisi, bugüne kadar yer aldığım en eğlenceli dizi.

Doğasına bayıldığım Rize’nin yaylalarında, denizi ufuktan gören güzeller güzeli ahşap konaklarda çekimler yaptık.

Yemekle çok fazla aram olmamasına rağmen Karadeniz mutfağına dayanamadım. Mıhlamaya, pidelere, kara lahana çorbasına bayıldım.

Çekimler bitmesine rağmen burada ayrılamadık. Dizideki birkaç arkadaşımla birlikte birkaç gün daha kalarak tatil yaptık, Karadeniz’in tadını çıkardık” dedi.

asumandabak_ordek1.jpg

Ege’nin Hamsisi’nde, Şevket Gerginoğlu (Uğur Çavuşoğlu)’nun ablası, Zeynep (Bestemsu Özdemir) ve Ömer’in (Celal Öztürk) halası Fikret Gerginoğlu’nu canlandıracak olan Asuman Dabak, “Hamsiler, Ege’ye doğru yolculuğa çıkıyor ama Fikret’in Karadeniz aşkı onu nereye sürükleyecek onu dizide izleyeceğiz” açıklamasını yapıyor.

Yapımcılığını Köprü Film - Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği dizinin, senaryosunu ise  Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak Ege’nin Hamsisi’nde başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.  

Ege’nin Hamsisi’nin 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.