ATATÜRK AŞKI SANAT ÖDÜLLERİ BULUŞMASI MODA KAYIKHANE’DE!

ATATÜRK AŞKI SANAT ÖDÜLLERİ BULUŞMASI MODA KAYIKHANE’DE!

Yeryüzü Sanatçılar Topluluğu’nun düzenlediği Sanatın Rövanşı Ve Mustafa Kemal Atatürk Aşkı Sanat Ödülleri Buluşması başlıklı etkinlik 11 Şubat Pazar günü saat 17.00'da Kadıköy "Kayıkhane"de başlayacak.

 

 

Aralarında yazarımız Hulusi Tunca'nın da bulunduğu müzisyen, oyuncu, şair, yazar, ressam, heykeltıraş, tiyatrocu, fotoğrafçı, dansçı, iş adamı ve gazeteci Kayıkhane’de buluşarak ödüllerini alacak.

Konuyla ilgili olarak Yeryüzü Sanatçıar Toplululuğu’ndan yapılan açıklama şöyle:

"Uzun zamandır yurdun kalbinde olan sanatçıların emek tuğlaları tarih yazıyor, tarih içinde akıyor. Hatta, bütün sıkıntılara rağmen sanatından vazgeçmeyen kahramanlar yaratıyordu.

Şimdi; onların şarkısı, şiiri, resmi, tiyatrosu, heykeli, sineması, fotoğrafı, dansı yeniden çoğalsın diye 'Yeryüzü Sanatçılar Topluluğu' olarak bu buluşmanın bahçesine ve sahnesine çıkıyoruz.


ataturkodulleri_afis.jpg

İstanbul'un görkemli ve erdemli semti Moda kıyılarında yeryüzü saatine aşkını katanların kurduğu o yürekli, o ışığın insanlarının içinde Kayıkhane aynasında şenleneceğiz, umudun alkışı köprü kurarken, hem ödüle yakın hayatları selamlayıp, hem de yaşam notalarımızla tarih yazacağız..”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.