Atilla Atasoy… VAHŞİ KONGO ORMANLARINDA!..

Atilla Atasoy… VAHŞİ KONGO ORMANLARINDA!..

Atilla Atasoy, dünyanın gitmesi en tehlikeli 5 ülkesinden biri olan Kongo’daydı… 7 kişilik bir grupla tehlikeleri birebir yaşayan Atasoy, bunları magazinkolik.com için görüntüleyip kaleme aldı…

İşte  Atilla Atasoy’un ağzından Afrika günlüğü;

KONGO ORMANLARINDA...

"-8 Kişilik yürekli ekibimizle Dünyada şimdiye kadar Amerika-Kanada-İtalya ve İngiltere'den ekiplerin gidebildiği bölgeye Türkiye’den ilk giden ve ekvator eyaletinin vahşi orman ve kabilelerinde çadırda yaşayan grubuz. Üstelik en kalabalık gidebilen ikinci grubuz... Üstelik 4ü hanım,3 Profesör,1 Öğretmen, 1 Madenci, 1 Endüstri mühendisi,1 Avukat ve bendeniz tarla kuşu, dünyadaki 113 ila 120nci kişileri temsil ediyoruz..

Kongo, dünyanın gitmesi en sakıncalı 5 ülkesinden biri.. Afrika'nın göbeğinde ve ikinci büyük ülkesinin acısını, geri bırakılmışlığını, Belçika sömürgesi yıllarını, Kral 2nci Leopold'ün soykırımını ve 6 yıl süren iç savaşını, diğer Kongo'ya bölünüşünü içeren kısa ve öz yazıyı bir hafta içinde blog'umda yazabileceğimi düşünüyorum..

Bu arada dünyanın en zengin doğal kaynaklarına sahip ülkenin nasıl sömürülüp sefil bırakıldığını da.. Tabii sıtma olmazsam ya da beni ısıran çeçe sineğinden uyku hastalığına yakalanmazsam.."

ATİLLA ATASOY'UN VAHŞİ KONGO SEYAHATİNDEN GÖRÜNTÜLER;

İŞTE ATİLLA ATASOY'UN SEYAHATİNDEN ÇOK İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.