Avdija Vrsajevic... OSMANLISPOR'LU FUTBOLCUNUN BABALIK SEVİNCİ!..

Avdija Vrsajevic... OSMANLISPOR'LU FUTBOLCUNUN BABALIK SEVİNCİ!..

Osmanlıspor’un Bosna Hersek’li oyuncusu Avdija Vrsajevic baba oldu.

Yıllar sonra ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan başarılı futbolcu doğum yapan eşi Leyla Vrsajevic ile birlikte mutluluk pozu verdi. 

3 sezon forma terlettiği Hajduk Split takımından 2015-2016 sezonu öncesinde Osmanlıspor’a transfer olan başarılı sağ bek Avdija Vrsajevic baba olmanın sevinci yaşadı.

Yıllar süren bebek sahibi olma isteklerinin Acıbadem Ankara Hastanesi ile yollarının kesişmesi ile mutlu sona ulaştığını söyleyen futbolcu duygularını şu sözlerle anlattı: “Türkiye'ye gelmeden önce 6 kez tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olmaya çalıştık, ancak netice alamadık.

Ankara’ya geldikten sonra 2 ay gibi kısa bir sürede mutlu haberi doktorumuzdan aldık. İlk tüp bebek denemesinde eşim hamile kaldı.

Doktorumuz 9 ay boyunca bebeğimizin gelişmesini takip etti ve bizimle yakından ilgilendi. Eşim geçmişte rahim operasyonu geçirmiş olmasına rağmen çok rahat bir doğum sonrasında oğlumuza kavuştuk.

Şu an çok mutlu ve heyecanlıyız. Her şey mükemmel gidiyor. Önce ilk çocuğumuzu sağlıklı bir yaşa getirdikten sonra ikinci çocuğu mutlaka düşünüyoruz.“. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.