Avni Yıldırım... MİLLİ BOKSÖRÜMÜZE ÜNLÜLERDEN DESTEK MESAJLARI...

Avni Yıldırım... MİLLİ BOKSÖRÜMÜZE ÜNLÜLERDEN DESTEK MESAJLARI...

Arda Turan ve Mesut Özil Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile mücadele edecek olan Türk boksör Avni Yıldırım'a destek mesajı verdi.

Arda Turan ve Mesut Özil, 18 Şubat Cumartesi akşamı TV8,5 ekranlarında yayınlanacak olan 'Milano Boks Gecesi' öncesi Avni Yıldırım'a mesaj gönderdi. Sosyal Medyadan destek videolarını paylaşan Arda Turan ve Mesut Özil, Avni Yıldırım'ın kazanacağına inandıklarını söylediler.

Arda Turan paylaştığı videoda: “Avni Yıldırım, merhabalar çok selamlar Barcelona'dan. Sana güveniyoruz. Duacınınız. Başarılar. Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni...'dedi.

Mesut Özil ise “ Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz. Bütün Türkiye destekliyor seni, Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın. Dualarım seninle” dedi.

Milano Boks Gecesi 18 Şubat Cumartesi Canlı Yayınla TV8,5’ta…

Bu hafta boks heyecanı Milano’da yaşanacak. Boksun yıldızlarının sahne alacağı dev organizasyonda Türk Boksör Avni Yıldırım WBC Süper Orta Sıklet Uluslararası Gümüş Kemer maçında Belaruslu Aliaksandr Sushchyts ile karşılaşacak.

Bugüne kadar çıktığı 14 karşılaşmanın tümünü kazanan ve bu maçların 9’unda rakiplerini nakavt eden WBC 3 numarası Avni Yıldırım, hem unvanını korumak hem de Dünya Şampiyonluğu yolunda önemli bir adım atabilmek için kariyerinde 25 maçta 21 galibiyeti bulunan ve hiçbir boksörün nakavt etmeyi başaramadığı Sushchyts karşısında yeni bir zafer parolasıyla ringe çıkacak.

Ayrıca bu gecede, birbirinden yetenekli sporcular, heyecan dolu maçlar ve unutulmaz anlar yine sizlerle olacak.

Milano Boks Gecesi 18 Şubat Cumartesi canlı yayınla TV8,5’ta!

İŞTE O MESAJLAR;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.