Aydilge... "KENDİ YOLUMA GİDİYORUM"!..

Aydilge... "KENDİ YOLUMA GİDİYORUM"!..

Yaptığı söz ve bestelerle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı Aydilge’nin “Kendi Yoluma Gidiyorum” adını verdiği yeni albümünü müzik severlerle buluşturuyor.

Aydilge, tüm söz ve bestelerinin kendine ait olduğu 11 şarkıdan oluşan albümünde “Elalem ne der” çekincesiyle hapsolduğumuz sınırlara meydan okuyor.

Müzik camiasında birbirine benzeyen şarkılar ve sesler içerisinde ''kendi'' olarak kalmanın zor ama onurlu bir yolculuk olduğunu dile getiren sanatçı, Kendi Yoluma Gidiyorum albümünde, Samuray Gökçe, Atakan Ilgazdağ, Alen Konakoğlu gibi önemli aranjörle çalıştı.

İlk klip Albümle aynı adı taşıyan ''Kendi Yoluma Gidiyorum''a...

Albümün ilk klip şarkısı, Erdi Sevinç yönetmenliğinde albümle aynı ismi taşıyan Kendi Yoluma Gidiyorum şarkısına çekildi. Söz ve müziği diğer tüm şarkılar gibi Aydilge'ye ait olan parçanın düzenlemesi ise Samuray Gökçe'ye ait.

''Ben zorunda mıyım, senin sevdiğin her şeyi sevmeye? Bu benim yaşamım, benim seçimim, başkası ne!'' sözleriyle ''elalem ne der'' kaygısına meydan okuyan Aydilge, klipte kendi yoluna giden genç bir kadını, yani kendisini oynadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.