Aydilge... NİŞANLISINA ROMANTİK SÜRPRİZ!

Aydilge... NİŞANLISINA ROMANTİK SÜRPRİZ!

Besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliğiyle pop müziğe alternatif bir bakış açısı kazandıran yeni nesil kadın sanatçılardan Aydilge, yepyeni teklisi ''Gece Uyku Tutmazsa''yı müzikseverler ile buluşturdu.

 

Hareketli parçaları ve dizilere yaptığı unutulmaz şarkılarıyla ön plana çıkan sanatçı, yeni albümünün de habercisi olan ''Gece Uyku Tutmazsa'' ile özel bir sound yaratarak, melankolik ve duygusal bir parçaya imza attı.

Yeni yıla yeni imajı ve teklisi ile merhaba diyen başarılı sanatçı, aynı zamanda ilk kez sevgilisi için bir şarkı yaptığını dile getirdi.

19 Haziran'da evleneceği keman sanatçısı Utku Barış Andaç için kaleme aldığı ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı ''Gece Uyku Tutmazsa''yı albüm öncesinde piyasaya süren Aydilge, heyecandan gece uyku tutmayan aşıkları anlattığı şarkısını Erdi Sevinç yönetmenliğinde kliplendirdi.

Klipte sevgilisinin fotoğraflarına bakarak özlem gideren bir genç kadını canlandıran Aydilge, gerçek hayattaki nişanlısının fotoğraflarıyla karşılaşınca duygulu anlar yaşadı. 

Çekim ekibi tarafından hazırlanan Utku Barış Andaç'ın fotoğrafları, Aydilge'ye büyük bir sürpriz oldu...

Keman sanatçısı olan Andaç'ın şarkıda çaldığı solosuna eşlik eden görüntüler, gerçek ile kurgunun bir arada yaşandığı unutulmaz bir duygu yoğunluğuna neden oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.