Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut... MEYHANEDE ÖZEL SOHBET..!

Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut... MEYHANEDE ÖZEL SOHBET..!

Günlük yaşamlarındaki yakın dostluklarıyla tanınan Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer “30-60-90”, masalarında oturmaya özendirecek kadar ilgi çekici sohbetleriyle her kuşağı kendine hayran bıraktılar.

Üç farklı kuşaktan, günlük yaşamdaki yakın dostluklarıyla tanınan üç isim Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer “30-60-90”; 3 Mart Cuma akşamı Gayrettepe KATS Meyhane’de buluştu.

Eğlenceli akşamda “30-60-90”; konuklarla birlikte yaşam, dostluk ve İstanbul üzerine kuşaklar arası çok özel bir sohbete imza attılar.

Kuşaklar arası değerlerin paylaşılmasının en güzel örneklerinden biri olan ve günlük yaşamlarındaki yakın dostluklarıyla tanınan Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer “30-60-90”, masalarında oturmaya özendirecek kadar ilgi çekici sohbetleriyle her kuşağı kendine hayran bıraktılar.

Kendi hayat serüvenlerinde farklı yaşları yaşayan üç isim, Gayrettepe KATS Meyhane’de yaşam ve dostluk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Birbirinden değerli üç ismin, Rus çarlarından girip mimarlıktan çıktıkları, paylaştıklarıyla çoğaldıkları “30-60-90” sohbetine katılanlar, üç farklı kuşağın başarılarını, meslek sırlarını, hayatta en mutlu oldukları anları kendilerinden dinleme şansını buldular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.