Ayhan Aşan... BVS'NİN RAMAZANLARI ONA EMANET!

Ayhan Aşan... BVS'NİN RAMAZANLARI ONA EMANET!

Yeme - içme ve eğlence sektörünün öncüsü BVS Group Ramazan Ayı'nda da fark yaratarak, zengin menüsü ve fasıl eşliğinde tüm mekanlarında eşsiz iftar sofraları kuruyor.

Ramazan boyunca Ayhan Aşan ile keyifli geceler Nossa Costa’da BVS Grup'da

BVS Group bünyesindeki mekanlardan Ataköy Marina’daki Nossa Costa, Kanlıca ve Kalamış Paysage bu Ramazan’da özel bir programla karşılıyor misafirlerini.

Her akşam geleneksel tatlardan oluşan özel menüsüyle kapılarını açacak olan Nossa Costa bir yanda 360 derece deniz manzarası, bir yanda da müzik dolu atmosferiyle davetlilere unutulmaz geceler yaşatmayı hedefliyor.

ayhanasan_bvs_ramazan_banner.jpg

nossa_iftarmenu.jpg

Her akşam Canlı fasıl ve usta sanatçı Ayhan Aşan’ın her Cumartesi – Pazar  sahne alarak sevilen şarkılarını seslendireceği Nossa Costa’da zengin iftar sofralarıyla benzersiz saatler İstanbulluları bekliyor.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 560 1717 / 0533 308 1818

AYHAN AŞAN'IN RAMAZAN İFTAR PERFORMANSINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ramazan’da canlı fasıl keyfi ve lezzetli iftar menüleri Kalamış Paysage’da...

Yeme-içme ve eğlence sektörünün lideri BVS Group’un Anadolu Yakası’ndaki iddialı mekanlarından Kalamış Paysage, tüm davetlilerine unutulmaz bir Ramazan yaşatamak için kolları sıvadı.

Profesyonel kadrosu ve kusursuz hizmet anlayışıyla fark yaratmayı hedefleyen Kalamış Paysage, şehir merkezine sadece 5 dakika uzaklıktaki Kalamış Marina’nın kalbinde, muhteşem bir manzaraya karşı ağırlayacağı misafirlerini her akşam canlı fasıl keyfiyle karşılıyor. Ayhan Aşan saz grubu ve kendise eşlik edecek semazen her Çarşamba Kalamış Marina'da olacak...

Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan iftar menüsü ve anılarınızda yer edecek nezih atmosferiyle tüm Ramazan ayı boyunca benzersiz kalitede bir hizmet için rezervasyon yapmayı ihmal etmeyin.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için: 0216 337 4444

Kanlıca Paysage Restaurant her akşam canlı fasıl keyfiyle Ramazan’a iddialı giriyor

BVS Group’un Anadolu Yakası’ndaki en iddialı mekanlarından Kanlıca Payasage Restaurant, Ramazan ayı boyunca davetlilerine anılarda yer edecek geceler yaşatmayı hedefliyor.

paysagekanlica_iftar_menu.jpg

Kanlıca sırtlarında, benzersiz Boğaz manzarasıyla büyüleyici bir atmosfer sunan mekan, Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin iftar menüsüyle misafirlerine doyumsuz akşamlar yaşatacak.

Her akşam canlı fasıl eşliğinde keyifli bir ortamda, sevdiklerinizle beraber unutulmaz saatler geçirmek istiyorsanız, yerinizi şimdiden ayırtın. Cuma akşamları ise Ayhan Aşan, hem tasavvuf müziği hem de Tük Müziği ile ve de semazeni ile sevdiklerine unutulmaz bir iftar yaşatacak...

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için: 0216 322 7777

Nanna’da her akşam canlı fasıl keyfiyle unutulmaz geceler sizi bekliyor

Yeme-içme ve eğlence sektörünün lideri BVS Group bünyesindeki Nanna Restaurant bu Ramazan ayında da misafirlerine keyifli geceler yaşatacak.

nanna_iftarmenu.jpg

Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Nanna’da ayrıca her akşam canlı fasıl keyfi de mekanın misafirleri için hazırladığı özel sürprizler arasında.

Müzik, manzara ve lezzet üçgeninde unutulmaz saatler geçireceğiniz Nanna mutlak müşteri memnuniyetini ön planda tutan profesyonel ve güleryüzlü kadrosuyla Ramazan ayı boyunca sizleri bekliyor.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için: 0216 417 1818

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum