Ayhan Aşan...ÇOCUKLARIN “BAĞDAT” SEVGİSİ AYHAN AŞAN’I ŞAŞIRTTI…

Ayhan Aşan...ÇOCUKLARIN “BAĞDAT” SEVGİSİ AYHAN AŞAN’I ŞAŞIRTTI…

BVS Group bünyesinde Ramazan Ayı'nda Ataköy Nossa Costa’da her Cumartesi - Pazar Ayhan Aşan sahne alıyor. Aşan ayrıca, semazen eşliğindeki Ramazan Programını Her Çarşamba Kalamış Paysage, Perşembe Nanna ve Cuma günleri de Kanlıca Paysage’de sürdürecek…

Hafta sonu, her akşam geleneksel tatlardan oluşan özel menüsüyle kapılarını Nossa Costa'da iftar öncesi ve sonrası sahne alan Ayhan Aşan konuklara Tasavvuf ve Türk Müziği'nin en güzel örnekleriyle dolu bir program yaşattı.

İftar öncesi Semazen ve fasıl gurubu eşliğinde Tasavvuf Müziği ile programına başlayan Aşan, iftar saatini ezan okuyarak konuklara duyurdu.

İftar sonrası ile ilahilerle programını sürdüren Ayhan Aşan, Türk Müziği’nin klasikleşmi eserleri ile konukları mest etti.

Programın finalinde son günlerin en sevilen parçası Ayla Çelik’in ‘Bağdat’ını seslendiren Ayhan Aşan, bir anda sahneye dolan çocuklar ile şarkıyı söylerken, onların şarkıyı ezbere söylemeleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Ayhan Aşan, semazen eşliğindeki Ramazan Programını Her Çarşamba Kalamış Paysage,Perşembe Nanna ve Cuma günleri de Kanlıca Paysage’de sürdürecek

ayhanasan_semazen_ramazan_300x400.jpgayhanasan_cocuklar_ramazan_300x400.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.