Ayla Çelik... SEVGİLİ İLE POZ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME TAKTİĞİ Mİ?

Ayla Çelik... SEVGİLİ İLE POZ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME TAKTİĞİ Mİ?

Besteci söz yazarı ve yorumcu Ayla Çelik’in işadamı sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflerin karşısına çıktı. Doğum tarihi polemiğinin pabucu dama atıldı.

Ayla Çelik’in işadamı Barbaros Utku’yla aşk yaşadığı konuşuluyordu. İlişkisi hakkında konuşmayan, ancak bir yalanlamada da bulunmayan Ayla Çelik, sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflerin karşısına çıktı.

Son günlerde arama motorlarından doğum tarihini değiştirdiği haberleriyle gündeme gelen Ayla Çelik sevgilisiyle medyaya poz vererek bir anlamda gündemini de değiştirmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Gökhan Tepe ile Aylin Özer’in düğün törenine katılan Çelik ve Utku, el ele poz verdi.

Uzun yıllardır antikacılıkla uğraşan ve Nişantaşı’nda da bir sanat galerisi olan Barbaros Utku ile Ayla Çelik’in 3 aydır birlikte olduğu konuşuluyor.

BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN

Google’da doğum tarihini değiştirdiği, 43 yaşında olmasına rağmen yaşını 26 yaptığı öne sürülen Ayla Çelik, hakkındaki iddiaya da yanıt verdi.

“Senin yaşın kaçtı?” diye soran erkeğe “29.99” diyen ve “Oo patron çıldırdı” yanıtını alan bir kadının karikatürünüInstagram’da paylaşan Çelik, o karenin altına da “Boş işlerle uğraşmayın” diye yazdı.

Ayla Çelik sevgilisi ile el ele poz verdi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.