Aylin Coşkun... ÇEKİRGE BU KEZ SIÇRAMADI... VEE YAKALANDI!

Aylin Coşkun... ÇEKİRGE BU KEZ SIÇRAMADI... VEE YAKALANDI!

Son zamanlarda yaptığı sahne şovları ve şarkıları ile dikkat çeken Aylin Coşkun, yıllardır sakladığı sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Önceki akşam İstinye Park'ta mağazaları gezen ikili, bir anda gazetecileri karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Gazetecilerden gelen sorular karşısında net bir yanıt veren Aylin Coşkun, "İtiraf edecek birşey yok, sayenizde herşey ortada" dedi. Aylin Coşkun ile uzun zamandır sevgilisi olduklarını belirten Volkan isimli iş adamı, "Biz 10 yıldır birlikteyiz, sadece göz önunda olmak istemiyoruz. Sizde bu yüzden bizi yakalayamadınız" dedi.

aylincoskun_sevgilisi_volkan.jpg

Özel hayatı ile magazin sayfalarında yer almak istemediğini belirten Coşkun, "Ben özel hayatım ile ortaya çıkmak istemiyorum, annemin doğum günü için hediye almaya geldik. İlk kez buraya geldik, hata oldu" dedi. Volkan isimli sevgilisinin bu camiadan olmadığını ve kendisininde olmasını istemediğini belirten Coşkun, "Benim bu mesleği yapmamı istemiyor, ancak bana saygısından dolayı karışmıyor" diyerek oradan ayrıldı.

aylincoskun_sevgilisi_volkan2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.