Aynur Aydın..."EMANET BEDEN" İLE KARŞIMIZDA!..

Aynur Aydın..."EMANET BEDEN" İLE KARŞIMIZDA!..

Aynur Aydın “Emanet Beden” albümü ile müzik dünyasına bir kez daha damga vurmaya hazırlanıyor.

Aynur Aydın, geçtiğimiz günlerde “Bi Dakika” isimli şarkısı ile müjdelediği “Emanet Beden”  albümünü Seyhan Müzik etiketi ile çıkardı. 

Albümde, Yılmaz Erdoğan’ın eşi başarılı oyuncu Belçim Bilgin ile birlikte  sözleri Murat Güneş’e müziği Dünyaca ünlü aranjör Moh Denebi’ye ait “Ninni” isimli düet sürprizi dikkat çekti.

Belçim Bilgin yaptığı açıklamada “Aynur Aydın bu ülkenin çok önemli seslerinden biri. Ayrıca sesi olduğu kadar imza attığı besteleri de çok kaliteli.

Avrupa’da bu genç, güzel ve bir o kadar da kalitesi sesi hem biliyor hem de yakından takip ediyor. İnanıyorum ki bu albüm Türkiye ve Avrupa’da büyük ses getirecek.” Diye konuştu.

Günah Sevap” şarkısının geçtiğimiz yıl müzik listelerini alt üst etmesinin ardından, “Emanet Beden” isimli albümüne kendi bestesi ile start vermenin heyecanını yaşayan Aydın;  “Bu albümle size kendinizi sorgulatacağım" diyerek albümde yer alan  12 şarkının da felsefi bir bütünlük taşıdığını söyledi.

Murat Güneş, Günay Çoban, Habil Ceyhan, Zeki Güner gibi bestecilerle kamp kuran Aynur Aydın ince eleyip sık dokuyarak hazırladığı albümde Mustafa Ceceli, Erhan Bayrak, İskender Patdaş ve Moh Denebi gibi alanında profesyonel isimler ile çalıştı.  

Dünya’ca ünlü isimlerle bir araya gelen Aynur Aydın, Henrik & Ulf Jansson yönetmenliğinde Stockholm Senfoni Orkestrası eşliğinde kaydedilen Emanet Beden’in mastering’i Beyonce, Adele, Sam Smith, Justin Bieber gibi isimlerin albümlerine imza atan Tom Coyne (Sterling Sound) tarafından yapıldı.

İŞTE ALBÜMÜN TANITIM VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.