Ayrılık... BİR MODERN YAŞAM PARODİSİ,  AYRILAMAMA HİKÂYESİ!

Ayrılık... BİR MODERN YAŞAM PARODİSİ, AYRILAMAMA HİKÂYESİ!

Birlikte olmayı da, ayrılmayı da tam başaramayan, boşanmış bir çiftin kahkaha yüklü ilişki sorgulaması “Ayrılık”, Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın muhteşem oyunculuklarıyla büyük ilgi görüyor!

Sezonun en iddialı komedisi “Ayrılık”; dört yıllık evliliğin ardından boşanmış bir çiftin ayrıldıktan bir yıl sonra bir araya gelmesiyle giriştikleri, evlilik ve ayrılık süreçlerinin ironik ve gülmece yüklü bir sorgulaması...

İkili hayata, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize dair eğlenceli, sıcak bir güldürü olan “Ayrılık”ın her anı, birilerimizin hayatında yaşadığı anlarla örtüşüveriyor.

Sahnedeki insanlar bize bir anda çok tanıdık geliyor, ama sonra biz bu hataları hiç yapmamışız, yapmazmışız gibi onların budalalıklarına, şaşkınlıklarına gülüyoruz.

Yönetmenliğini Prof. Dr. Semih Çelenk’in üstlendiği “Ayrılık”; budalalık ve uyumsuzluklar üzerine kurulu, çok sıradan olanın içindeki tuhaflığa büyüteç tutan, izleyicisini şaşırtan, kucaklayan, onun zekasını önemseyen bir komedi.

Oyun, bu mizah büyütecinden kendi hayatımızı gözleme imkanı veriyor: Herşeyi o kadar çok konuşuyor ve tartışıyoruz ki, ağız tadıyla bir omlet bile yiyemiyoruz. 

Sahne tasarımını Başak Özdoğan’ın, ışık tasarımını Emrah Sürücü’nün, müziklerini Ebruli Muharrem’in, afişini Emre Duygu’nun yaptığı “Ayrılık”ın fotoğraflarını ise Dilan Bozyel çekti.

Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın birlikte rol aldığı “Ayrılık”, Tiyatroevi tarafından sahneye konuyor. 2000 yılında Prof. Dr. Semih Çelenk ve Hamit Demir önderliğinde kurulan, önceki yıl Fırat Tanış’ın da bünyesine dahil olduğu Tiyatroevi; yaratıcı, çağdaş ve çağına tanıklık eden çalışmalar ortaya koymayı amaçlıyor.

 

“Ayrılık”, 1 Nisan 2017, Cumartesi akşamı Profilo Kültür Merkezi’nde izlenebilir. Başlama saati 20: 30 olan oyunun biletleri, salonun gişesinde ve Biletix’te!

''AYRILIK OYUNU BAŞLIYOR!''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.