Ayşa Hatun Önal... "SELAM DENGESİZ" DİYECEK OLAY YARATACAK!..

Ayşa Hatun Önal... "SELAM DENGESİZ" DİYECEK OLAY YARATACAK!..

Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi altyapılarla her zaman standartların üzerinde, cesur işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, yine müzik gündemine oturacak yeni albümü “Selam Dengesiz”i dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Ayşe Hatun Önal’ın uzun bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığı albümde müzik dünyasının en sevilen isimleri bir araya geldi. 10 şarkı ve versiyonlarla birlikte toplam 16 şarkının yer aldığı “Selam Dengesiz” albümünde söz ve müziklerde İsra Gülümser, Gülşah Tütüncü, Gülhan, Onur Özdemir (Onurr) ve Alper Narman imzaları bulunurken, “Dur Dünyam” şarkısının sözü ve müziği ise Ayşe Hatun Önal’ın kendi imzasını taşıyor.

İskender Paydaş, Erdem Kınay, Gürsel Çelik, Kaan Gökman, Osman Çetin ve Sezer Uysal’ın aranjelerinin bulunduğu albümde, yaptığı işlerle son zamanlarda sadece Türkiye’de değil dünya listelerinde de zirveye tırmanan ve yakından takip edilen DJ prodüktör Mahmut Orhan da ilk kez bir albümde aranjör olarak yer aldı ve iki şarkının düzenlemesine imzasını attı.

AYŞE HATUN ÖNAL “OLAY” ÇIKARACAK!

Son yıllarda tanıştığı yeni müzik tarzları ile cesur işler yapmaya yönelen Ayşe Hatun Önal, “Selam Dengesiz” albümünde kullandığı elektronik altyapılarla yalnızca pop müzik dinleyicilerinin değil aynı zamanda dans müziği dinleyicilerinin de dikkatini çekecek.

Albümünün çıkışını; sözleri İsra Gülümser, müziği Ahmed Salah Hosny, düzenlemesi ise Mahmut Orhan imzası taşıyan “Olay” şarkısıyla yapan Ayşe Hatun Önal, şarkının kendisiyle olduğu kadar video klibiyle de olay yaratacak. Her yıl ABD'nin Nevada eyaletinde Black Rock Çölü’nde gerçekleşen, dünyanın önde gelen dans festivallerinden Burning Man’de çekilen video klibin yönetmenliğini Can Sercan ve İlkay Koek birlikte üstlendi. Farklı stiliyle de çok konuşulacak olan Ayşe Hatun Önal’ın kostümleri, sıradışı işlere imza atan, Pink, Rihanna, Madonna gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne kostümlerini tasarlayan, ABD’nin ünlü stil danışmanlarından Punk Kouture tarafından hazırlandı.

İŞTE ŞARKININ TEASER'I...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Az3YiMZgPZU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.