Ayşegül Aldinç... "DEVLET MEMURUYDUM, ADIMI KULLANAMADIM"!.

Ayşegül Aldinç... "DEVLET MEMURUYDUM, ADIMI KULLANAMADIM"!.

11 Kasım’da yayın hayatına başlayan ve 10 gün boyunca İstanbul’da Pera64’te yayın yapacak olan Red Bull Music Academy Radio’nun dünkü konuğu Ayşegül Aldinç oldu

Efsane sanatçı, Murat Meriç’e müziğe başladığı ilk yılları ve son albümüne dair merak edilenleri anlattı.  

Tüm dünyadan müziğe yön veren isimler tarafından oluşturulan özel içeriğiyle yayın yapan Red Bull Music Academy (RBMA) Radio İstanbul yayınlarına hız kesmeden devam ediyor. Radyonun dünkü canlı yayın konuğu Türk pop müziğinin efsane kadın sanatçılarından Ayşegül Aldinç oldu.  

Aldinç, Murat Meriç’le gerçekleştirdikleri müzik sohbetinde Şubat ayında çıkan albümünün 4.klibini Aşk Gelince isimli şarkıya çekeceklerinin müjdesini verdi. Sevilen şarkıcı ayrıca yakın zamanda Burak Yeter’le tempolu bir şarkı üzerinde çalışmaya başlayacaklarını da sevenlerine duyurdu.  

‘Devlet memuruydum, adımı kullanamadım’ 

Efsaneler Kuşağı’nın konuğu olan Ayşegül Aldinç, müzik hayatına nasıl başladığına dair detayları da Murat Meriç’le paylaştı. Aldinç, “O zamanlar devlet memuruydum ve kendi adımı kullanmam yasaktı. Bu yüzden Ayşe Dinç ismimi kullanamadım. O zamanlar Radyoevi müzik dünyasına bir giriş kapısı olarak görülüyordu. Ben de birkaç şarkı söyledim, kaydettiler ve yayınlandı. Çok heyecan vericiydi” şeklinde konuştu. Sevilen sanatçı Eurovison hikâyesini anlatırken ise oldukça heyecanlıydı. “Abba’yı Eurovision’da izledikten sonra o sahnede olmayı kafama koydum ve oldum. Eurovision en çok bana yaradı” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.