Ayşegül Yıldız… AŞK MI YAŞIYOR?

Ayşegül Yıldız… AŞK MI YAŞIYOR?

İbrahim Tatlıses’den ayrıldıktan sonra Bursa’ya yerleşen ve kendi mimarlık ofisini açarak çalışmaya başlayan Ayşegül Yıldız cephesinden aşk haberleri gelmeye başladı.

Uzun yıllar İbrahim Tatlıses’in hayatında yer alan, yıllara sessiz sedasız Tatlıses’in kendisine gereken değeri vermesini bekleyen Ayşegül Yıldız bu sabrının mükafatını Tatlıses’in nikahlı eşi olmakla almıştı.

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın yaptıkları evlilikten Elif Ada adında bir kızları oldu ama çiftin evliliği fazla sürmedi.

Bu süre içinde uğradığı saldırının yaralarını saran ve artık tamamen işinin başına dönen İbrahim Tatlıses ilk iş olarak vurulduğu gece yayında olan Damla Buket Çakıcı’yı yeniden yanına alarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Tatlıses daha öncede bir bebek arabası paylaşıp altına “ben bitti demeden bitmez” mesajı yazarak kafaları karıştırmıştı. Herkes Tatlıses’in bu mesajı Ayşegül Yıldız’a yazdığınızı zannederken gelen dedikodular aslında bir dönem aşk yaşadığı ve hala unutamadığı Damla Buket çakıcı’ya gönderme yaptığı yolundaydı.

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı yapıp ekibini yeniden bir araya topladığını anlatırken heme yanı başında bir süre önce eşinden ayrılan Damla Buket Çakıcı oturuyordu.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu, iddialar havada uçuştu, kimilerine göre İbrahim Tatlıses, eski aşkını bir türlü unutamamış ve yeniden bir araya gelmişlerdi hatta bazılarına göre yakında nikah bile var.

Bu arada İbrahim Tatlıses’den ayrıldıktan sonra Bursa’ya yerleşen ve kendi mimarlık ofisini açarak çalışmaya başlayan Ayşegül Yıldız cephesinden haberler gelmeye başladı.

Ayşegül Yıldız bir süredir Volkan Yunus isimli iş adamıyla berabermiş. Volkan Yunus ticaretle uğraşıyor, bir yıldır da cafe işletiyor. Gelen bilgilere göre Volkan Yunus, Ayşegül Yıldız ile tanışmadan kısa bir süre önce eşiyle anlaşmalı olarak boşanmış. Volkan Yunus’unda yaptığı evlilikten bir kızı var. Bursa’da saygın bir çevresi ve iş hayatı olan Volkan Yunus ve Ayşegül Yıldız sık sık birlikte görülüyorlarmış.

Ayşegül Yıldız ve Volkan Yunus’un baş başa çekilmiş resimlerine ilk defa www.tayyarisiksacan.com ulaştı.

HABER: DENİZ ALTUNTAŞ – AHMET DOĞUŞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.