Ayşen Batıgün... "BİR AN ÖLÜME YAKLAŞTIĞIMI HİSSETTİM" !..

Ayşen Batıgün... "BİR AN ÖLÜME YAKLAŞTIĞIMI HİSSETTİM" !..

Yönetmenliğini Orhan Bayramov ve Rifat Aliyev yaptığı ‘The Game’ adlı Azeri yapımı sinema filminin çekimleri Bakü’de devam ediyor.

Yapımcılığını Yarasa Art Pictures’ın yaptığı;  başrolleri, Ayşen Batıgün, Serkan Genç,  Şahin Nasirov, Eray Türk, Faik Mirzoyev, Azer Aydemir, Hacı Qadir, Raqib Axundov, Nesimi Mirzayev, Elsen Rustemov, Vusal Murtuzaliyev, Rovsan Mammado ve Gulsen Huseynli’nin paylaştığı film Aralık sonunda Azerbaycan, Türkiye, Rusya, Kazakistan, Gürcistan ve Almanya’da gösterime girecek.

Batıgün: Ölüme yaklaştığımı hissettim...

Aksiyon-Komedi tarzında ki sinma fiminde, elmas peşinde koşan 2 mafyanın çatışması anlatılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Ayşen Batıgün ‘The Game’de çekiciliği ve güzelliği ile istediği her şeyi elde eden Derya karakterini canlandırıyor.

Ayşen Batıgün önceki gün gerçekleştirilen çekimlerde Rus mafyanın eline geçince  oldukça zor anlar yaşıyor. Güzel oyuncu Batıgün; “Filmde ki aksiyon sahneleri doruk noktaya ulaştı diyebilirim. Rus mafyası  mücevherlerin haritasını elde etmek için elimi ayağımı bağladığında kendimi  inanılmaz  kötü hissettim.

Rol gereği bile olsa o an kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. İnanın ölüme yaklaştığımı hissettim.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.