Aysun Kaya... 30 YIL SONRA “SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN”

Aysun Kaya... 30 YIL SONRA “SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN”

Aysun Kaya yeni albümü ve son klibini Gayrettepe Nar Kicthen’de verdiği bir davetle tanıttı.


Medyanın büyük ilgi gösterdiği tanıtımın sürprizi ise “Seni Sevmeyen Ölsün”ü yaklaşık 30 yıl önce yorumlayan Tüdanya ile 2015’te yeniden yorumlayan Aysun Kaya buluşması oldu.

Müzik dünyasının güçlü sesi Aysun Kaya, "Hoşgeldin Ömrüme" adını taşıyan yeni Maxi Single albümüyle yine sevenleriyle buluştu. Öncü Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan “Hoşgeldin Ömrüme” adlı albümün, müzik direktörlüğünü ise Kenan İlgen üstlendi...
Dört eserden oluşan albümde sözleri kendisine, bestesi Kenan İlgen'e ait olan "Hoşgeldin Ömrüme" adlı şarkıya yer veren Aysun Kaya, sözleri Yılmaz Tatlıses'e, bestesi Şakir Afkan'a ait olan bir dönemin dillerden düşmeyen şarkısı "Seni Sevmeyen Ölsün"ü  yeniden cower yapıp yorumladı. Geçmişten günümüze müzikal renklerin oluştuğ albümde "Bahçede Yeşil Çınar" ve  söz ve bestesini Ayper Kaya'nın yazdığı "Son Veda" şarkıları yer alıyor.

İLK KLİP "HOŞGELDİN ÖMRÜME"
Müzik dünyasının güçlü yorumcusu Aysun Kaya, Mart’ta piyasaya çıkan yeni albümünün ilk klibini, sinemamın usta yönetmeni Avni Kütüoğlu’nun yönetiminde "Hoşgeldin Ömrüme" adlı şarkısına çekti. Moda'da tarihi bir yalıda çekilen kilibin bir bölümü ise Şile'de yapıldı.

‘SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN’E FİLM GİBİ KLİP!
Aysun Kaya yeni klip çekimi için 18 kişilik ekibiyle Kıbrıs’a adeta çıkarma yaptı.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkardığı “Hoşgeldin Ömrüme” adlı maxi single çalışmasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Aysun Kaya, ikinci klibi “Seni Sevmeyen Ölsün”ün çekimlerini Kıbrıs’ta yaptı.

İKİ AYRI AYSUN KAYA
Sinemanın usta yönetmeni Avni Kütükoğlu’nun çektiği “Seni Sevmeyen Ölsün” için kamera karşısına geçen Aysun Kaya, Girne’de üç gün süren çekimlerde sık sık ter döktü. Bir dönem dillerden düşmeyen “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısının kilibinde Kaya, hem ünlü bir şarkıcıyı hem de otelde çalışan bir işçi kadını canlandırdı. AvniKütükoğlu’nun yönettiği ve Yeşilçam filmlerini andıran klip çekimlerine KKTC medyası da büyük ilg igösterdi. 18 kişilik ekibiyle Kıbrıs’ta kamp kuran ünlü sanatçının üç gün süren çekimleri için Girne caddeleri Aysun Kaya’nın bilboordlarıyla donatıldı.


ALBÜM VE KLİP LANSMANI
Aysun Kaya, yeni maxi Single “Hoşgeldin Ömrü” albümü ile KKTC’de geçtiğimiz günlerde çektiği ikinci kilibi “Seni Sevmeyen Ölsün”ü, Gayrettepe Nar Kichen Restoran’da verdiği bir davetle tanıttı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın da yer aldığı tanıtımda, radyo programcıları, yazılı ve görsel ve internet medyasından yoğun ilgi gösterdi. Aysun Kaya’yı sanatçı dostları Yudum, Devran İskender, genç Popçu Olcay Bolelli ile albüm fotoğraflarını çeken Ali Eşitmez ile modacısı Tanju Babacan, Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan, ünlü yönetmen Avni Kütükoğlu ve yapımcısı Murat Akman da yalnız bırakmadı.

TÜDANYA’DAN, AYSUN KAYA’YA: YOLUN AÇIK OLSUN

80’li yıllarda “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısıyla şöhreti yakalayan Tüdanya’yı özel olarak arayayan ve tanıtıma davet eden Aysun Kaya, “Ancak sanatçı büyüğüm Tüdanya İstanbul dışında olduğu için aramızda olamadı. Hayır duasını aldım. Şarkının bana da şans getirmesini bizzat dileyerek ‘Yolun açık olsun’ dedi. Onun övgü dolu sözleri karşısında çok duygulandım.Çünkü şarkılar, yorumcularıyla birlikte ölümsüzleşir” ifadesini kullandı.


Oldukça renkli geçen albüm ve klip lansmanı, Aysun Kaya’nın sanatçı dostlarıyla birlikte kestiği pastayla sona erdi.

Aysun Kaya’nın yeni klibi “Seni Sevmeyen Ölsün”, önümüzdeki hafta Kral TV başta olmak üzere tüm müzik kanallarında ekrana gelecek.

İŞTE ALBÜM LANSMANINDAN RENKLİ VE ÇOK İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR;

https://www.magazinkolik.com/aysun-kayadan-seni-sevmeyen-olsun-35g.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.