Azra Akın... YENİ SAÇ RENGİNİ, HAYRANLARIYLA BERABER SEÇECEK !..

Azra Akın... YENİ SAÇ RENGİNİ, HAYRANLARIYLA BERABER SEÇECEK !..

Eşsiz güzelliği, zerafeti ve birbirinden farklı yetenekleri ile adından söz ettiren Azra Akın,dünyaca ünlü bir saç bakım markasının yeni güzellik elçisi oldu.

L'oreal Paris'in saç Boyası ile hep koyu renk olan saçlarını değiştirmeye hazırlanan Azra Akın yeni saç renginin seçimi için tüm sevenlerinin fikrini alacak.

"Ben bakmıyorum, sen seç diyerek" kararı hayranlarına bırakan Azra Akın, azraninisiltisinisec.com üzerinden yapılacak oylama ile yoğun ışıltılı saç renklerinden birinde karar kılacak.

Dünyanın kozmetik devinin yeni güzellik elçisi başarılı kariyeri, oyunculuk ve dansta gösterdiği yeteneği ile hayranlarını etkilemeye devam eden Türkiye?nin Dünya Güzeli Azra Akın oldu.

Markanın "her kadının güzel ve değerli" olduğunu kanıtlayan sloganı "Çünkü Biz Buna Değeriz" markanın dünyaca ünlü güzellik elçileri Jennifer Lopez, Eva Longoria, Blake Lively ve Jane Fonda?dan sonra Azra Akın tarafından da söyleniyor olacak.

Kameralar karşısında hayata geçirdiği projeleri ile hayranlarının desteğini her zaman yanında hisseden Azra Akın, şimdi de saçları için yepyeni bir karar verirken yine kendisini sevenlerin desteğini alacak.

azraninisiltisinisec.com platformu üzerinden 2 hafta boyunca hayranlarının oyları ile yeni saç rengini belirleyecek olan Azra Akın; oylama süreci sonrasında sevenlerinin tercih ettiği yeni saç rengi ile karşımıza çıkacak.

Azra Akın, marka ile gerçekleştirdiği işbirliği hakkında: "Bu markanın güzellik elçisi olarak bu aileye katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şimdiye kadar imzamı attığım her işte doğru kararlar ile başarılı, farklı ve yeni projelerle çıkmaya özen gösterdim. Bu projelerde de her zaman sevenlerimin desteğini hissettim. Şimdi de hep kahverengi olan saçlarımı benimki gibi koyu saçlarda bile fark edilen renk sonucu veren yoğun ışıltılı renklerinden biri ile boyayacağım.

Bu kez de saç rengim için herkesin fikrini almak istiyorum. Benim için çok heyecanlı geçecek bu süreçte hayranlarımın gözünden, onların beni hangi saç rengi ile görmek istediklerini keşfedeceğim. Bu kapsamda marka ile gerçekleştirmiş olduğum işbirliğim; hayranlarımı da bu heyecanıma dahil edebildiğim bir proje olması sebebiyle benim için çok anlamlı. Tüm hayranlarımın beni hangi saç rengi ile görmek istediklerine dair yorumlarını bekliyorum, ben bakmıyorum, onlar seçsinler ve benim için hayallerindeki ışıltılı saç rengini söylesinler!?. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.