Babam... SÜRPRİZ OYUNCULAR!

Babam... SÜRPRİZ OYUNCULAR!

Çanakkale Engelliler Vakfı'nın zihinsel engelli çocukları Babam filminde rol aldılar...

Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı, başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam’  filminin sürpriz konukları oldu. 

Zihinsel engelli oğlu Arif'i (Berker Güven) bir türlü kabullenemeyen Yusuf'un (Çetin Tekindor) hikayesini konu alan yılın en iddialı dram yapımı 'Babam' filminin Çanakkale Gelibolu'da gerçekleşen sahnelerinde, Çanakkale Engelliler Vakfı'nın öğrencileri filmde büyük bir başarıyla rol aldılar.

Başrol oyuncuları Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven ve Erkan Kolçak Köstendil'le aynı sahnede kamera karşısına geçen özel çocuklar, çekimlerin ardından filmin oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

'Babam' Filminin kısaca hikayesi ise şöyle; Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır.

Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır.

Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir.

Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır.

Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.