Bade İşcil - Malkoç Sualp... ÜÇÜNCÜ RAUNDU DA ERKEK TARAFI KAZANDI!

Bade İşcil - Malkoç Sualp... ÜÇÜNCÜ RAUNDU DA ERKEK TARAFI KAZANDI!

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.

Bade İşçil’le boşanmak üzere mahkemelik olan Malkoç Süalp, bir süre önce mallarının paylaşımı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Malkoç Süalp, evliyken edinilen malların da iadesini talep etmişti. Davada ara kararını veren mahkeme, Zincirlikuyu ve Sarıyer’de bulunan daireler, BMW otomobil, değeri 800 bin lirayı bulan 3 saat, 5 pırlanta yüzük, 3 kolye ve 2 küpeye yarı oranında tedbir koydu.

İşçil, bu karar nedeniyle mal paylaşımı sonuçlanıncaya kadar bankada kiralık kasada tutulduğu iddia edilen mücevherler ile iki daire ve halen kullanmakta olduğu otomobili başka birine satamayacak.

Daha önceki aşamalarda Bade İşçil’in suçlamalarına itiraz eden Malkoç Süalp, ünlü oyuncunun lüks ve şöhret tutkusu nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, boşanmayı da asıl kendisinin istediğini ileri sürmüştü.. Mahkeme, Süalp’i kısmen haklı bulup, İşçil’in konutuna ve işyerine 2 ay yaklaşmaması, ayrıca öfke kontrolü ve stresle başa çıkma için rehabilitasyon programlarından destek alması kararı kaldırmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.