Bahtiyar Ölmez... AYLİN BAHTİYAR’IN PEŞİNDE!

Bahtiyar Ölmez... AYLİN BAHTİYAR’IN PEŞİNDE!

Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği, Bahtiyar Ölmez, 17 Şubat Cumartesi akşamı 14. bölümüyle ATV ekranlarında...

 

 

14.Bölüm Özeti:

Anıl’ın Rıfat Çakar’dan aldığı örneklerle yapılan DNA testi sonrasında hiç beklenmedik bir şey olur.  Memduh ve Bahtiyar, Anıl’ın delirdiğine kanaat getirir.

Öte yandan Aylin, Himmet’in dükkanındadır ve Bahtiyar’ın gerçek kimliğine adım adım yaklaşmaktadır. Bahtiyar durumu haber alır, evine gider, Aylin’i evden uzaklaştırır, ama Aylin’in aklında cevaplanmamış sorular kalmıştır!

Aylin, villada Çağla’nın elindeki fotomontaj fotoğrafları görünce Çağla’ya saldırır ve bir müddet bu sorulardan uzaklaşır!

Ama Vildan’dan gelen mesaj Aylin’i tekrardan Bahtiyar’ın gerçek kimliğinin peşine takacaktır! Caner’in, Nuran, Şinasi ve Ramazan’a oynadığı oyunlar ölüm saçmaktadır.

Şinasi, ölüm oyununda ölümle baş başadır. Bahtiyar, Caner, Nuran, Ramazan ve Şinasi’yi kaçırıldığını öğrenince Caner’in peşine düşer. Aylin’se Bahtiyar’ın sırrının peşindedir ve Bahtiyar’ın evine girip, fotoğrafını görür!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.