Bak Hele Bak... DOĞAÇLARKEN GÜLDÜREN KOMEDİ!

Bak Hele Bak... DOĞAÇLARKEN GÜLDÜREN KOMEDİ!

Beğeniyle izlenen doğaçlama komedi show programı Bak Hele Bak, yeni bölümüyle 31 Mart Salı günü saat 23.00’te TRT1 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Türk pop müziğinin başarılı ismi Emre Altuğ ile sinema ve tiyatro dünyasının usta oyuncusu Rasim Öztekin’i biraraya getiren show programı Bak Hele Bak’ın bu haftaki konukları Yavuz Seçkin, Murat Serezli, Yasemin Şefik, Hakan Bulut ve Sedef Şahin olacak. Ünlülerin kılıktan kılığa girdiği yeni bölüm kahkaha tufanı estirecek.

Yapımcılığını Probera Yapım’ın üstlendiği bol sürprizli kahkaha tufanı komedi show programı “Bak Hele Bak”’ın her bölümünde bir sunucu, bir yorumcu ve programın kendi oyuncuları yer alıyor.

Bir kapı ve binlerce durumun ortaya çıkardığı durum komedisinden yola çıkarak hazırlanan komedi show programında, kendilerinden habersiz olarak önceden hazırlanan skeçlerde sahne alan ünlüler, doğaçlama sanatıyla rollerinin hakkını vermeye çalışırken hem eğleniyor hem de eğlendiriyor. Ünlülerin kendi skeçlerini tamamladıktan sonra biraraya gelen beş ünlü, final skecinde sahne alıyor. Yapılacak final sahnesinden sonra jürinin yapacağı değerlendirme sonucu birinci seçilen ünlüye plaket armağan ediliyor. 4 kıtada, 20 ülkede büyük ilgi gören “Thank God You’re Here” yurt dışı formatlı programdan uyarlama Bak Hele Bak, ekranların fenomeni olacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.