‘Bana Normal Aktiviteler’...HALİL SEZAİ KONUK OYUNCU!

‘Bana Normal Aktiviteler’...HALİL SEZAİ KONUK OYUNCU!

Ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin konuk oyuncu olarak yer aldığı ‘Bana Normal Aktiviteler’ filminin vizyon tarihi netlik kazandı.

Türkiye’de korku komedi türünde iddialı filmlerden olan “Bana Normal Aktiviteler” filminin vizyon tarihi açıklandı.

Korku filmlerini tiye alan ve fragmanı oldukça ilgi gören film, 2 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

FİLMDEN YENİ KARELER YAYINLANDI

Türk sinema sektörüne ve korku filmi popülasyonunun geldiği noktaya mizahi bir bakış açısı getiren filmden yeni kareler de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Filmin geçtiğimiz hafta ilk kez yayınlanan ve beğeni toplayan fotoğraflarının ardından paylaşılan yeni kareler de oldukça ilgi gördü.

HALİL SEZAİ VE ÖZGE SEZİNCE VARLEY KONUK OYUNCU

Oyuncu kadrosunda Ufuk Şen, Süleymen Kadim Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıklıoğlu, Steve Megashi, ve Sanem İşler Şen gibi isimlerin yer aldığı filmde ayrıca ünlü şarkıcı Halil Sezai ve deneyimli oyuncu Özge Sezince Varley de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın yaptığı, senaryosunu ise yine Özgür Bakar’ın Alper Kıvılcım’la birlikte yazdığı filmin görsel efektlerini Digiflame üstlendi.

Filmin Konusu:

Talip ve Yaşar sürekli olarak abileri Muhteşem’den aldığı paraları gereksiz işlerde batırmaktadırlar. Çalıştığı film setinden kovulan kostümcü Çiğdem, Yaşar’a kendini yönetmen olarak tanıtır ve iki arkadaşı korku filmi piyasasında çok para olduğuna ikna eder.

Son kez Muhteşem abilerinden aldıkları para ile korku filmi işine girerler. Fakat çekim yaptıkları mekanda onları bekleyen paranormal olaylar vardır.

Korku filmi çekip zengin olma hayaliyle girdikleri film serüveni ikili için kabusa dönüşürken çok komik durumlara düşerler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.