"Bana Normal Aktiviteler"...TÜRKİYE'NİN İLK KORKU KOMEDİ FİLMİ!..

"Bana Normal Aktiviteler"...TÜRKİYE'NİN İLK KORKU KOMEDİ FİLMİ!..

Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Özgür Bakar'ın Alper Kıvılcımla birlikte yazdığı, 'Bana Normal Aktiviteler' adlı filmin çekimleri tamamlandı.

Türkiye'nin ilk korku komedi filmi olma özelliğini taşıyan 'Bana Normal Aktiviteler'in oyuncu kadrosunda, Ufuk Şen, Süleyman Kadim Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu, Steve Megashi, Sanem İşler Şen, Tuğba Yüksel, Orçun Ucal, Kahraman Sivri, Adnan Sur, Alican Çokoğur ve Kısmet Ekim Tekinbaş gibi isimler yer alıyor.

Görsel efektlerini Digiflame'in yaptığı filmde ayrıca ünlü şarkıcı Halil Sezai ve Özge Sezince Varley konuk oyuncu olarak yer aldı.

KORKU FİLMLERİNE GÖNDERME YAPTILAR

Görüntü yönetmenliğini İlkay Işık’ın üstlendiği filmi farklı kılan, Türk Korku Sineması'na birçok kaliteli film armağan eden Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın hem Türk sinema sektörüne hem de korku filmi popülasyonunun geldiği noktaya mizahi bir bakış açısı ile bakmaları.

Korku türünü çok iyi bilen bu ikilinin hem dünya hem Türk korku filmlerine yaptıkları göndermeleri ve sinema sektörünün artık “güleriz ağlanacak halimize” dedikleri durumları filmde izliyoruz.

Eylül ayında vizyona girecek olan filmin konusu ise şöyle:

Talip ve Yaşar sürekli olarak abileri Muhteşem’den aldığı paraları gereksiz işlerde batırmaktadırlar.

Çalıştığı film setinden kovulan kostümcü Çiğdem, Yaşar’a kendini yönetmen olarak tanıtır ve iki arkadaşı korku filmi piyasasında çok para olduğuna ikna eder.

Son kez Muhteşem abilerinden aldıkları para ile korku filmi işine girerler. Fakat çekim yaptıkları mekanda onları bekleyen paranormal olaylar vardır.

Korku filmi çekip zengin olma hayaliyle girdikleri film serüveni ikili için kabusa dönüşürken çok komik durumlara düşerler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.