Banu Alkan...AFRODİT, BABASI TANRILAR TANRISI ZEUS'UN TOPRAKLARINDA

Banu Alkan...AFRODİT, BABASI TANRILAR TANRISI ZEUS'UN TOPRAKLARINDA

"Türk Sinemasının Gelmiş Geçmiş Yaşayan En Güzel Kadını Ödülü"ne layık görülen Banu Alkan, Asos'un küçük bir koyunda gözlerden uzak bir şekilde tatiline devam ediyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Endamı, güzelliği, stili ve görgüsü ile her dem gündemde kalmayı başaran ve zirvede kalan, bir çok genç kız ve de sanatçıya rol model olmuş Afrodit, mutevazılığı, samimi,içten tavırları ve duru güzelliği ile Asos halkının adeta kraliçesi.

Türk Sinemasına damga vurmuş, "Gecelerin Kadını", "Sokaktan Gelen Kadın", "Bataklıkta Bir Gül", "Kadınca", "Afrodit", "Kızgın Güneş" gibi filmlerle Türk halkının gönlünde taht kurmuş olan Afrodit, makyajsız ve duru teni, "yıllar almamış üste vermiş" görüntüsüyle Asos koylarında gözleri kamaştırıyor.

Roberto Cavalli marka şalı ve Dior şapkası ile kaliteden asla ödün vermediğini bir kez daha gözler önüne seren yörede gittiği her motel ve mekanda sevgi ve hayranlıkla karşılanan Afrodit, alçak gönüllüğü ve içten tavırlarıyla da yöre halkının takdirini topluyor.

Banu Alkan, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir ile Asos'dan yaptığı telefon görüşmesinde hayranlarına, 2016'ın ikinci yarısında ve 2017 yılında hayranları ile sürpriz projelerle buluşacağını, yeni albümü ve Tv programları ile çok sık ekranlara geleceğinin müjdesini verdi.

İŞTE BANU ALKAN'IN 80'LERE DAMGASINI VURMUŞ "AFRODİT" FİLMİNDEKİ MÜTHİŞ DANSI...

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qe4X9mMac-s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.