Barış Atay... 'SAVAŞI DİZİ ÇEKMEK Mİ SANIYORSUN?'

Barış Atay... 'SAVAŞI DİZİ ÇEKMEK Mİ SANIYORSUN?'

Tiyatrocu Barış Atay, ünlü oyuncu Burak Özçivit'in instagram hesabından askeri üniformalı ve tüfekli bir set pozu paylaşmasını sert bir tweetle eleştirdi.

 

Türkiye’nin Suriye Afrin’de başlattığı operasyona ünlüler de kişisel hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla desteklerini iletiyor.

Burak Özçivit de geçmişte dizi setinde çektiği asker üniformalı ve makineli tüfekli bir fotoğrafını “Allah ordumuzu korusun. Bütün dualarımız, yüreğimiz sizlerle” notuyla paylaştı.

Ancak Özçivit’in bu paylaşımına tiyatrocu Barış Atay tepki gösterdi. Atay, twitter hesabından Burak Özçivit’i etiketleyerek çok sert bir çıkış yaptı ve “Bu büyük ahlaksızlık, utanmazlık… Savaşı, dizi çekmek mi sanıyorsun birader? İnsanları ölmeye, öldürmeye gönderdiler, neyin pozu bu?” yazdı.

Tiyatrocu Barış Atay, oyuncu Burak Özçivit'in 10 milyon takipçili hesabından askeri üniformalı ve tüfekli bir set pozu paylaşmasını sert sözlerle eleştirdi. Atay'ın paylaşımına yüzlerce yorum yağdı. Bazı vatandaşlar Özçivit'in bedelli askerlik yapmasını gündeme getirdi, bazıları ise Atay'ı suçlayıp Özçivit'e destek verdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.