BARIŞ MANÇO VAPURU EN ANLAMLI ZİYARET İÇİN KALKIYOR!...

BARIŞ MANÇO VAPURU EN ANLAMLI ZİYARET İÇİN KALKIYOR!...

Dünyaca tanınan isimlerin yanı sıra ünlü Türk isimlerinin figürlerini de ziyaretçileri ile buluşturan MadameTussauds İstanbul, Barış Manço’nun figürünü sanatçının ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen etkinlikte sevenleriyle buluşturacak.

19 yıl önce kaybettiğimiz, ünü ülke sınırlarını aşmış sanatçımız Barış Manço, ölüm yıldönümüne özel düzenlenen etkinlikte anılacak. 4 Şubat Pazar günü gerçekleşecek özel anma etkinliğinde sanatçının MadameTussauds İstanbul’da yer alan figürü de sevenleri ile buluşacak.

Şarkıları dillerden düşmeyen, dünyayı gezerek yaptığı programları ile Türk insanını dünyanın farklı kültürleri ile tanıştıran Barış Manço, sevenlerinin katılımıyla 4 Şubat Pazar günü anılacak.

Saat 10.30’da Kadıköy’deki Beşiktaş iskelesinde buluşacak olan Barış Manço hayranları buradan vapurla önce Beşiktaş iskelesine, oradan da sanatçının mezarının bulunduğu Kanlıca’ya doğru hareket edecek. Barış Manço Vapuru’nda sevenlerini bir de sürpriz bekliyor olacak.

MadameTussauds İstanbul’da bulunan Barış Manço figürü etkinlik boyunca sanatçının sevenlerine eşlik edecek; hayranları bu özel günde sanatçıyı yakından görme fırsatını elde edecek.

Saat 12.00’de Kanlıca Kabristanlığı’na yapılan ziyaretin ardından Barış Manço Vapuru dönüş yolunda sırasıyla Beşiktaş İskelesi’ne ve Kadıköy İskelesi’ne uğrayacak.
Barış Manço’nun 1970’li yıllardaki imajını yansıtan MadameTussauds İstanbul’daki figürü, ailesinin de işbirliği ve onayıyla hazırlanmış ve yapımı yaklaşık bir yıl sürmüştü. 
Dünya Yıldızları MadameTussauds İstanbul’da…

Vapur Programı / 04 Şubat 2018 Pazar

10:30 Kadıköy Beşiktaş İskelesi Hareket

11:00 Beşiktaş İskelesi Hareket

12:00 Kanlıca İskele Varış

12:00-13:30 Kabristan Ziyareti

13:40 Kanlıca İskele Dönüş Hareket 

14:40 Beşiktaş Varış

15:10 Kadıköy Beşiktaş İskelesi Varış ve Etkinlik Sonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.