Barış manço'nun oğlu Batıkan Manço..."BABAMIZI DİĞER ÇOCUKLARDAN ÇOK KISKANIYORDUK"!..

Barış manço'nun oğlu Batıkan Manço..."BABAMIZI DİĞER ÇOCUKLARDAN ÇOK KISKANIYORDUK"!..

Barış Manço’nun ekranlarda daha az gördüğümüz oğlu Batıkan Manço ilginç açıklamalarda bulundu.

Özge Ulusoy’un sorularını cevaplayan Batıkan Manço, çocukken babalarını diğer çocuklarla paylaşmayı istemediklerini belirtirken “babamızı küçük yaştayken diğer çocuklardan çok kıskanırdık” dedi.

DİĞER ÇOCUKLARLA PAYLAŞMAK İSTEMİYORDUK

Seçkin konukların ve özel konuların yer aldığı, hafta içi her gün saat 18.15 Lifetime’da yayınlanan “Özge Ulusoy ile Lifestyle” programının ilk yayınında özgün ve eğlenceli konularla izleyicisiyle buluştu.

İstanbul Moda’da bir cafe işleten Manço kardeşlerden Batıkan Manço ile röportaj yapan Özge Ulusoy ilginç itiraflarla karşılaştı. Babalarını küçük yaşta diğer çocuklardan çok kıskandıklarını aktaran Manço şunları söyledi: 

ÖLDÜKTEN SONRA PİYANOYU BIRAKTIM

“Herkesin bildiği 7’den 77’ye programında babam diğer çocuklarla ilgilenirken Doğukan’la ben çok kıskanırdık. Çünkü O’nu çok az görüyorduk ve diğer çocuklarla paylaşmak istemiyorduk.

Doğukan babam gibi hızlı konuşur ve fiziksel olarak O’na daha çok benzer. Çocukken ben daha yaramazdım ama sessiz kalıp Doğukan’ı ön plana sürerdim.

Survivor yarışmasına katılmasını çok destekledim. Ben katılsam hemen elenirdim. Açtığımız bu cafe fikri Doğukan’ın. Beraber dekore ettik mekanı. Babam öldükten sonra piyano çalmayı bıraktım.”

EĞLENCELİ VE DİNAMİK İÇERİK

Programda ayrıca; Özge Ulusoy’la pilatesin incelikleri, Sahrap Soysal’la lezzet yemek tarifleri, Nilgün Bodur’la sağlıklı cheesecake yapımı, Berfu Pabuçcu ile estetik, Bennu Gerede ile gelecek planları, Dilek Hanif’le moda ve Burçin Göksu ile makyaj üzerine keyifli sohbetlerin olduğu görüntülerle magazin bölümü  ekrana getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.