BARIŞ MELEKLERİ  KİM FASHİON KOLEKSİYONUYLA PODYUMA ÇIKTI!

BARIŞ MELEKLERİ KİM FASHİON KOLEKSİYONUYLA PODYUMA ÇIKTI!

''Günümüz Cumhuriyet Kadınları'' Temasını içeren, kareorafisini ve danslarını Best Model yarışmasının kareografi Asil Çağıl'ın yaptığı defilede Türkiye'nin ünlü mankenleri podyuma çıktı.

Türkiye'nin güzide orkestralarından Senkron Orkestrası'nın  18:30 saati itibari  ile davetlilere müzik ziyafeti verdiği  gecede, Türkiye'nin ünlü mankenleri Günay Museyava, Nilüfer Kurt,Tuğçe Sarıkaya, Sanem Balcı, Yağmur Ayaz, Seviye İkbal, JenyaKrivenko, Açelya Kartal,Tuğçe Aral , MarinaFederenko, Ece Bilsen  ''Aynı'' adlı defileyle ''Günümüz Cumhuriyet Kadınları''nın esintilerini podyuma taşıdı.Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu, koreografisini  ve danslarını Best Model’in ünlü koreografı Asil Çağıl’ın yaptığı defilelerde, KİMM Fashion ve modacı Aylin Yılmaz , 2015 Sonbahar -Kış koleksiyon tasarımları  sunuldu.

 

MUHTEŞEM DEFİLEDEN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ:

 

Farklı tarzı ve özel tasarımlarıyla KimmFashion 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunu ‘Zerafet ve Aşk’ teması ile sundu. Üst üste kombinlerle, farklı stillerin bir araya  gelmesinden oluşan modern kıyafetler bu sezon yine trend olacak. Tasarımların her biri kullanıcı kişinin karakterinde göre stil değiştirebiliyor. KimmFashion’dabluzler tuniğe, tunikler pançoya, pançolar da bluze dönüşebiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.