BBC Worldwide... TRT İLE ÖZEL BİR ANTLAŞMAYA İMZA ATTI !..

BBC Worldwide... TRT İLE ÖZEL BİR ANTLAŞMAYA İMZA ATTI !..

BBC Worldwide, TRT ile yayın süresi 60 saati aşan yüksek kaliteli belgesel içeriğinin yayınlanması için anlaşmaya vardığını duyurdu.

22 Temmuz 2015: BBC Worldwide, yaptığı bir açıklamayla TRT ile yayın süresi 60 saati aşan yüksek kaliteli belgesel içeriğinin yayınlanması için anlaşmaya vardığını duyurdu.

BBC Doğal Tarih Birimi’nin imzasını taşıyan yapımlar arasında Arabistan’ın Vahşi Yüzü, Afrika ve İnsan Gezegeni’nin yanı sıra ülkemizde ilk kez izleyicilerle buluşacak olan Yağmurlara Geri Sayım, Mega Doğa, Katil Balinalar, Uzak Dünyaların Gezgini, Bu Vahşi Yaşam ve Süper Dev Hayvanlar da yer alıyor.

BBC Worldwide Başkan Yardımcısı ve Orta Doğu ve Akdeniz Bölgesi Genel Müdürü Natasha Hussain, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye, büyüme planlarımız içerisinde öncelikli bir pazar. Türkiye’deki izleyicilerin, yüksek kaliteli tematik yapımlarımıza özel bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. Bu nedenle doğal tarih alanındaki içeriğimizi ülkedeki ortaklarımız aracılığıyla sunacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmayla doğal yaşamın inanılması güç güzelliklerini, hikayelerini ve kararkterlerini izleyicilerin evlerine taşıyacağız.”

İki yıllık geçerliliğe sahip anlaşma kapsamındaki programlar, TRT’nin belgesel kanalında ücretsiz olarak sunulacak. Anlaşma, BBC Earth’ün Nisan ayında Türkiye’deki yayın hayatına başlamasının ardından BBC’nin tematik içeriğinin bölgedeki ağını genişletmesi açısından da önem taşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.